Smo manjša lokalna kmetija iz vasice Laznica. V okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji se ukvarjamo z vožnjo s kočijo in s pridelavo domačega 100% bučnega olja.

To so npr. turistične vožnje, vožnje na porokah ali birmah, vožnje ob rojstnih dnevih, vožnje s kočijo ob uradnih dogodkih in na prireditvah, … Vožnje izvajamo z enovprego in terensko kočijo, ki sprejme 4 potnike. Na nepozabne trenutke pa vas popelje naš konj Soni, slovenske hladnokrvne pasme.

Pri nas si lahko po predhodnem dogovoru rezervirate turistično vožnjo s kočijo, ki traja cca. 1 uro, vozimo pa po lokalnih cestah Limbuš-Ruše, Limbuš-Maribor (pohorska vzpenjača). Vožnja med drugim poteka tudi po gozdnih poteh v Studenškem gozdu.

Ob vikendih (sobota in nedelja) v lepem vremenu izvajamo tudi turistične vožnje v krajinskem parku Mariborsko jezero po določenem in ustaljenem urniku. Postojanka je na Drava centru, kjer se začne in zaključi 15-20 minutni krog vožnje. Vožnja poteka od Drava centra po gozdni poti v Studenškem gozdu, ob petju ptic in s pogledom na reko Dravo. V gozdu se obrnemo in vrnemo na Drava center. Ker peljemo večino časa po gozdu, je vožnja udobna tako za potnike, kot tudi za konja, saj nas prijetno hladi senca mogočnih dreves. V vročih poletnih mesecih je to še kako pomembno tudi za dobro počutje našega konja, za katerega skrbimo z veliko mero. Za doživetje vožnje s kočijo v krajinskem parku, se vam ni potrebno predhodno najaviti, ker vozimo po ustaljenem urniku, t.j. v pomladnih in jesenskih mesecih med 15. in 17. uro, v poletnih mesecih pa med 17. in 19. uro. Glede na povpraševanje tudi urnik podaljšamo. Urnik voženj pa se lahko poleti glede na vremenske razmere spremeni in prestavi v večerne ure, predvsem zaradi visokih zračnih temperatur. Vse spremembe glede urnika vožnje redno objavljamo na naši spletni strani in Facebook profilu Prevozi s kočijo Marko Potočnik.

Ni najdenih izdelkov po vaši izbiri.