Slavec-PRO - banner_LOGO_SlavecDesign

SLAVEC DESIGN je blagovna znamka podjetja Slavec-PRO.

Slavec-PRO in blagovna znamka SLAVEC DESIGN, je slovensko družinsko podjetje, ki se že od leta 1995 ukvarja s prodajo okovja in dodatkov za vrata. Na začetku svojega delovanja smo v prodajni program vključili kljuke italijanskih proizvajalcev. Po nekaj letih delovanja smo nabavili linijo za SKIN-PACK pakiranje in tako začeli na domačem trgu ponujati kot eno prvih kljuk in kljuke za okna v embalaži, ki so bili primerni za samopostrežen način prodaje.


Istega leta, smo začeli tržiti okovje tudi na trgih bivše Jugoslavije. Danes je to tržišče v celoti pokrito s partnerji, ki delujejo na lokalnih trgih. Nekaj let kasneje in sicer leta 2004 smo podpisali pogodbo o zastopstvu za celotno področje v ex-YU z dvema italijanskima podjetjema. Še istega leta pa smo začeli z obdelavo aluminija s CNC strojem.

Na začetku samo za italijanskega partnerja nato pa smo v letu 2007 šli v sodelovanje z oblikovalskim studiem RINZ, kjer smo skupaj razvili svojo linijo varnostnih kljuk z blagovno znamko S PROTECT.

V obdobju 2010 – 2014 smo razvili in pričeli izdelovati lastno linijo kljuk za notranja vrata ADAPTA. Ponudbo smo istega leta razširili na storitve CNC obdelave aluminija ter laserskega razreza nekovinskih materialov in graviranja.


Družinsko podjetje Slavec-PRO smo v letu 2017 združili z ruskim podjetjem APECS. Kljuke in dodatke za vrata trenutno prodajamo v velikih znanih trgovinah, kot so:

  • Mercator,
  • Merkur,
  • Slovenijales,
  • Jagros

V letu 2020 smo se kot odločili, da začnemo izdelovati unikatne izdelke s pomočjo graviranja. Poleg drugih laserskih izdelkov smo letos razvili svoj lasten izdelek in sicer SLAVEC DESIGN - lesen zemljevid sveta. Izdelek, ki je lasersko graviran po želji kupca. Prav tako, pa smo začeli z gravuro ljubezenskih ključavnic.


Naši izdelki so predstavljeni na naši spletni strani:

www.vsezavrata.si

Filter

Cenovni razpon:

Prikaži:
Razvrsti po:

Iskanje

Blagovne znamke

Ponastavi vse filtre