Modni nakit iz lesa za njo in njega.


Viseči leseni uhani

so čudoviti modni dodatek za prav vse priložnosti. Izdelani so iz popolnoma naravnega materiala. So v dveh različnih odtenkih, svetli in temni. Določeni modeli uhanov imajo svoje različice lesenih kravat in metuljčkov za popolno stilsko in barvno usklajenost vašega partnerja z vami. Svetli uhani so iz javorjevega, temni pa iz orehovega lesa. Vsi kovinski deli so testirani na nikelj in ne povzročajo alergij.


Mini leseni uhani

so idealni za vsakodnevno uporabo. Različni motivi, oblika in predvsem barva omogočajo zelo diskretno uporabo, kljub temu pa kažete občutek osveščenosti do narave in moderni izgled. Izdelani iz javorjevega lesa. Kovinski delčki so testirani na nikelj in ne povzročajo alergij.


Lesene kravate

Vsi modeli in barve lesenih kravat so primerni za vse barvne odtenke vaših oblačil. Razlog, da je temu tako, so izrezi raznih oblik, zaradi česar se kravata popolnoma zlije z oblačili. To pa je prednost pred polnimi lesenimi kravatami in kravatami iz tekstila, kjer je za vsako kombinacijo potrebna druga barva. Vse kravate so gibljive in se popolnoma prilagodijo obliki vašega telesa. Svetle kravate so izdelane iz javorjevega lesa, temne pa iz orehovega lesa. Namestitev okrog vratu omogoča elastika, katera je zaradi udobja nošenja, prav tako nastavljiva.


 Leseni metuljčki

Vsi modeli in barve lesenih metuljčkov so primerni za vse barvne odtenke vaših oblačil. Razlog, da je temu tako, so izrezi raznih oblik, zaradi česa se metuljček popolnoma zlije z oblačili.
Svetli metuljčki so izdelani iz javorjevega  lesa, temni pa iz orehovega lesa. Vsak metuljček ima tudi svojo različico uhanov, za popolno stilsko in barvno usklajenost vaše partnerke z vami. Namestitev okrog vratu omogoča elastika, katera je zaradi udobja nošenja nastavljiva.


Ni najdenih izdelkov po vaši izbiri.