MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #2

 

ART Fashion, Andreja Tusulin

 
Leta 2016 je Andreja svoje slike ponesla tudi v modo in tako je aprila 2016 bila prestavljena kolekcija Art Design. Kolekcija Art design je brezčasna kolekcije oblačil in modnih dodatkov s tiski unikatnih umetniških slik in športnim dotikom. Odlikujejo jo sodobna, urbana silhueta, multifunkcionalnost in naravni materiali v prevladujoči črni barvi z dodatki izrazitih barvnih lestvicah. Oblačila so plod rokodelskih veščin v maloserijski izdelavi. Izdelkom daje posebno vrednost in unikatnost tisk umetniški del Andreje Tusulin. Kroji so udobni in večni, detajli pa unikatni in igrivi. Oblačila in modni dodatki so oblikovani kolekcijsko, kar pomeni, da jih lahko poljubno kombinirate med seboj. Celotna kolekcija je narejena v Sloveniji.

Zaradi svoje ljubezni do umetnosti želi slikarstvo ponesti v vsakdan in ga tako predstaviti ljudem. To počne tako, da motive svojih slik natisne na tekstil, ki ga nato oblikuje v vreče, unikatne torbice in obleke. Ker zelo rada eksperimentira z različnimi materiali, jo občasno ponese tudi v ustvarjanje različnih polstenih izdelkov in nakita iz različnih materialov.
Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko ogledate in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.
Vabljeni!