MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #4

 

D.iva

Sem Daliborka Ivanišin in znamka D.IVA je zame »nekaj povsem naravnega«. Ljubim modo in se rada oblačim vanjo. Šivati sem začela pri svojih tridesetih letih in s tem nadgradila veliko strast do kombiniranja materialov in barv pri oblačenju. Blago sem sedaj lahko oblikovala po svoje, rezala, šivala, dodajala in odvzemala, kjer, kar in kolikor sem hotela. V tej fuziji navdiha, nepretrganih ur za šivalnim strojem in iz reakcij mojih strank je nastal šal izbranih barv z zadrgo, ki se danes prodaja kot D.IVA šal.

D.IVA šal se je začel kot »šal z zadrgo«. Danes mu nekateri pravijo »umetnost«. Vedno pa je bil kombinacija skrbno izbranih materialov in barv. Na začetku so se te prilagajale sivim in rjavim odtenkom kupljenih zadrg, danes so zadrge vseh barv posebej naročene in za D.IVA šale izdelane v Sloveniji. In čeprav je zadrga posebnost šala, je njegova duša ostala v barvah in njihovih kombinacijah. Te dajejo šalu osebnost in ni slučaj, da navdih za barvne kombinacije iščem prav v osebnostih ljudi.

D.IVA šal je zame več kot le šal, je del mode (piece of fashion). Ne samo po barvah, materialih in izgledu, pač pa predvsem po načinu nošenja. Zadrga omogoča, da se šal povsem odpre in postane ogrinjalo, povsem zapre in je kapuca in med tema skrajnostima se lahko zvija in zavija na neskončno mnogo načinov. Ne samo jaz, moj šal lahko spreminja vsak, kakor želi! Najdite svoj stil! Jaz sem ga. Z D.IVA šalom!

Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko ogledate in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.
Vabljeni!

banner-za-spletno


X