MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #5

D oblačila

Oblikovalka Darja Pecko Šimunić se predstavlja z blagovno znamko D oblačila. Ustvarja oblačila, v katerih ste edinstveni in opazni. So barvita, razigrana in unikatna. Povezuje jih linija črt v kombinaciji s krogi, gumbi in rožicami, ki vsakemu izdelku daje posebno prepoznavnost in tako postanejo razigrana kombinacija, ki si jo zapomniš.

Predstavlja se z žensko kolekcijo (krila, majice, obleke, tunike, jopice, jakne ali plašče…), kateri je dodala tudi moške majice ter otroške hlače in dodatke (traki za ušesa, kape, slinčki).Oblačila so oblikovana tako, da poudarijo linijo telesa, so udobna in prijetna za kožo. Najraje uporablja naravne materiale, predvsem bombaž. Z njimi se dobro počutite vsak dan in ob vsaki priložnosti; v službi, na sprehodu, ob druženjih in tudi na svečanih večerih in priložnostih… Darja ima svoj atelje na Kardeljevi cesti 62 v Mariboru, kjer si lahko ogledate, pomerite in seveda kupite njene kreacije, katere po meri naredi posebaj za vas.

Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko ogledate in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.

Vabljeni!


X