MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #8

 

K-Klavdija Janžekovič

 

Z blagovno znamko K se predstavlja Klavdija Janžekovič. Najraje se kreativno izraža skozi izdelovanje novih oblek oziroma kot jim sama najraje reče “oblek`c”. Njene obleke so drugačnih dimenzij kot ostale, so posebne, nenavadne, namenjene so predvsem ženskam ki rade izstopajo.

 

Zraven oblek, izpod rok Klavdije Janžekovič nastajajo tudi razni modni dodatki in nakit. Značilnost njenih izdelkov je zlitje kontrastnih materialov, asimetrija ter razgibana detajlna poudarjenost. Odlikujejo jih posebne oblike, vzorci in barve, ki se povezujejo na manj običajne načine. Včasih v obliki dinamične raznolikosti, včasih v smeri minimalizma. Pri ustvarjanju rada uporablja in povezuje različne materiale, tako naravne, reciklirane kot materiale iz umetne mase.

 

Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko ogledate in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.
Vabljeni!

 


X