MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #6

 

KBC-Klavdija’s Beauty Corner

 

»Če poješ o lepoti, boš imela občinstvo, tudi če si sama v srcu puščave.«

 

Klavdija Hladin, umetnica z dušo, osrečuje sebe s svojim predanim delom na področju ustvarjalnosti, kjer se njene kreacije prelivajo z zemeljskimi barvami. Vse se je pričelo s Kano, zeleno prelito v rdeče, barvo strasti, ki se odraža pri vsem kar počne. Poslikave na kožo z naravno Kano in Jaguo povrnejo nasmeh ter samozavest, saj predstavljajo začetek novega. S pripravo zmesi z naravnimi pigmenti in barvanjem las po želji, da vedeti, koliko je pomemben lasten vpliv na zdravje lasišča in kože.

Kot izkušena vizažistka poskrbi za celovito preobrazbo od glave do pet in ustvari povsem novo samopodobo. Umetnost, ki jo izraža na koži in tekstilu, lahko osreči vsakogar. Njene poslikave najdejo mesto tudi na drugih predmetih, katere so videne in s ponosom pokazane. Preproste linije oblek, bogate narisane poslikave, intuitivno prenesene na blago, obogatene s kristalčki, vse to označuje sedanjo kolekcijo. Od izvornega skozi čutenje v preprosto energijsko zaznavo, oseba, ki jo nosi, začuti njen pečat.

Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko ogledate in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.

Vabljeni!

X