MESEC UNIKATNE SLOVENSKE MODE 2016

PREDSTAVITEV SODELUJOČIH na MESECU UNIKATNE SLOVENSKE MODE, NOVEMBER 2016 v GALERIJI KREATIVNIH | #1

 

Unikatna kvačkana oblačila Urška Smole LU

 

Z blagovno znamko Kvačkana oblačila Lu, se predstavlja Urška Smole iz Slovenske Bistrice. Po poklicu je profesorica zgodovine in sociologije na osnovni šoli, kvačko pa je izbrala kot predmet izražanja svoje kreativnosti, domišljije in ustvarjalnega navdiha. Izdeluje oz. kvačka unikatna kvačkana oblačila in dodatke, v zadnjem času pa je kvačkanje ujela tudi na aluminij,
v obliki aluminijastih stenskih dekoracij.
 Za delo uporablja raznovrstne kvalitetne materiale, saj so le- ti pogoj, da je izdelek bogat, mogočen in nepozaben. Sodelovala je že na mnogih sejmih, modnih revijah, ustvarjalnih delavnicah in festivalih v Ljubljani, Mariboru, Selnici, na Bledu in v Izoli.Na šoli kjer je zaposlena, vodi krožek kvačkanja, kjer mlade rodove spoznava s to čudovito tehniko ustvarjanja.
Izdelke najdete v GALERIJI KREATIVNIH v Mariboru in v Gift&art roomu v Izoli.

Njeni izdelki bodo predstavljeni tudi na prihajajoči modni reviji, ki bo 25.11.2016 v kavarni in lounge bar NANA na Glavnem trgu v Mariboru. V živo pa si izdelke lahko oglejte in kupite že predčasno v GALERIJI KREATIVNIH na ekskluzivni prodajni razstavi od 7.11.2016 do 5.12.2016.

Vabljeni!

 

 mesec-mode_urska-smole-lu_1

 


 

X