Pokaži
zeleno

PODSTAVEK SRCE

cepuš logo

Podstavki v obliki srca so ročno izdelani iz orehovega ali češnjevega lesa ter zaščiteni s premazom iz naravnih olj in voskov, ki so primerni za stik z živili.

10,00

  • ČEŠNJA
  • OREH
Počisti

Opis

cepuš logo

Podstavki v obliki srca so ročno izdelani iz orehovega ali češnjevega lesa ter zaščiteni s premazom iz naravnih olj in voskov, ki so primerni za stik z živili.

Uporabljajo se lahko za:

  • dekoracijo miz in predprostorov (sveče, vaze),
  • serviranje pijač (kozarci, skodelice),
  • serviranje prigrizkov (suho sadje, oreščki),
  • serviranje hrane v kozarčkih (sladice, omake),
  • serviranje peciva na peki papirju,…..
Blagovna znamka

Naravni izdelki Cepuš

Ustvarjamo jih Andreja in Primož ter najini štirje otroci. Naša ideja je dobila polet spomladi 2019, ko se je želja narediti nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega uresničila. Združila sva svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih. Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj je vsak od nas pomemben. Naše osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne. Po tradicionalnih postopkih se izoblikujejo v trajnostne, biorazgradljive izdelke. Narejeni so skrbno in natančno, z ljubeznijo in predanostjo, saj s tem želimo izraziti spoštovanje do vseh, ki naše izdelke uporabljate. V ponudbi so bio mila in mazila, za katere smo pridobili certifikat Bio kozmetika, ki uvršča izdelke v najvišji kakovostni razred. Izdelujemo tudi lesene izdelke, predvsem podstavke za mila ter kuhinjske in servirne deske. Verjamemo, da delamo dobro – zase, za vas, za naravo, zato hvala vsem, ki nas podpirate.
cepuš logo

Dodatne informacije

VRSTA LESA

,

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.