show

BIO MAZILO OGNJIČ- ROŽMARIN

cepuš logo

Mazilo je zaradi izbranih sestavin še posebej primerno za nego suhe, občutljive, poškodovane in utrujene kože ter mišic.

10,00

2 na zalogi

Opis

cepuš logo

Mazilo je zaradi izbranih sestavin še posebej primerno za nego suhe, občutljive, poškodovane in utrujene kože ter mišic.

Eterično olje rožmarina učinkuje protibakterijsko, deluje proti utrujenosti in poživlja, pospeši slabo prekrvavitev, priporoča se pri revmatizmu.

Raziskave ognjiča potrjujejo, da spodbuja obnovo kože in ima protivnetno, protivirusno ter protibakterijsko delovanje. Uničevalno deluje tudi na bakterijo Staphylococcus aureus, ki je na koži pogosto kužna in je prisotna v več kot 90% na koži ljudi z atopijskim dermatitisom.

Oljčno olje ohranja vlažnost kože. Zaradi prisotnosti močnih antioksidantov umiri vneto kožo, pospešuje celjenje in posledično preprečuje poškodbe in staranje kožnih celic.

Čebelji vosek na koži ustvari zaščitno plast proti dražilnim zunanjim dejavnikom, obenem pa omogoča dihanje. Koži daje mehkobo in elastičnost, ima protivnetne in antimikrobne lastnosti.

LASTNOSTI MAZIL:

  • Ker ne vsebujejo vode, pri izdelavi ne potrebujejo emulgatorjev in konzervansov.
  • So mikrobiološko zelo obstojna.
  • Zagotavljajo uspešnejši dostop učinkovin v kožo kot kreme, ki vodo vsebujejo.
  • Na naraven način obnavljajo, ščitijo in vlažijo kožo.

BIO certifikat daje zagotovilo, da izdelek vsebuje 100% naravne sestavine od katerih jih je najmanj 95% ekoloških. Ne vsebuje parabenov, sintetičnih barvil in dišav, sestavin, pridobljenih v petrokemični industriji, etoksiliranih sestavin, silikona, formaldehida, klorovih derivatov, gensko spremenjenih organizmov, kemičnih UV filtrov, emulgatorjev PEG in PPG….. Vsebuje neškodljive in naravne snovi ter je okolju prijaznejši kot konvencionalni kozmetični izdelki.

UPORABA:

Primerno za vsakodnevno nego telesa in obraza.

SESTAVINE:

Bio oljčno olje, bio čebelji vosek, izvleček ognjičevih cvetov, bio eterično olje rožmarina.

SESTAVINE PO INCI:

Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Calendula Officinalis Flower Extract,
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, d-Limonene, Linalool.

KOLIČINA: 50 ml

Polnjeno v temno stekleno embalažo, ki najbolje ohrani lastnosti mazila. Po uporabi je embalaža primerna za recikliranje.

Blagovna znamka

Naravni izdelki Cepuš

Naravni izdelki Cepuš nastajajo iz pod rok Andreje in Primoža ter njunih štirih otrok.

Njihova ideja je dobila polet spomladi 2019, ko se je želja narediti nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega uresničila.

Združila sta svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih.

Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj je vsak od njih pomemben.

Njihovo osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne.

Naravni izdelki Cepuš se pi tradicionalnih postopkih izoblikujejo v trajnostne, biorazgradljive izdelke. Narejeni so skrbno in natančno, z ljubeznijo in predanostjo, saj s tem želijo izraziti spoštovanje do vseh, ki izdelke Cepuš uporabljate.

V ponudbi so bio mila in mazila, za katere so pridobili certifikat Bio kozmetika, ki uvršča izdelke v najvišji kakovostni razred. Izdelujejo tudi lesene izdelke, predvsem podstavke za mila ter kuhinjske in servirne deske.
Verjamemo, da delamo dobro – zase, za vas, za naravo, zato hvala vsem, ki nas podpirate.
cepuš logo

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.