Balzam za ustnice sivka

Balzam za ustnice sivka MoJa NaraVa je primeren za vse vrste ustnic, saj ustnice temeljito nahrani, preprečuje njihovo izsušitev in jim vrne mehkobo.

4,30

19 na zalogi

MoJa NaraVa

Opis

MoJa NaraVa

Naravni kozmetični izdelki.

Balzam za ustnice sivka je primeren za vse vrste ustnic. Zaradi vsebnosti ekološkega čebeljega voska skrbi za mehkobo, vlago in elastičnost ustnic, ter deluje protivnetno. Dodano mandljevo olje vsebuje vitamine A, B in E, zato ustnice temeljito nahrani in prepečuje njihovo izsušitev. Eterično olje sivke pa ustnice ščiti, hidrira in jim povrne mehkobo.


Uporaba: Negovalni balzam za ustnice sivka je primeren za vse vrste ustnic.


Sestavine:

  • ekološki čebelji vosek,
  • mandljevo olje,
  • eterično olje sivke.

* ekološki čebelji vosek ustnicam daje mehkobo, vlago, elastičnost in deluje protivnetno;
* mandljevo olje vsebuje vitamine A, B in E, zato ustnice temeljito nahrani ter preprečuje jihovo izsušitev;
* eterično olje sivke ščiti ustnice, jih hidrira, zmehča ter jim povrne mehkobo.

Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Vsebnost: 5 ml


Embalaža: PVC stik za balzam.


Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).

Srce Slovenije Preverjena kakovost

 

Brand

MoJa NaraVa

MoJa NaraVaSem Darja Škulj, prihajam iz Kamnika in izdelujem glicerinska mila, balzame za ustnice ter zeliščne kopalne soli pod imenom MoJa NaraVa.Vsa moja mila vsebujejo rastlinski glicerin, hladno stiskana olja, eterična olja, macerate ter sušena lokalna zališča. Mila so kuhana pri nizkih temperaturah, zaradi ohranjanja kakovosti sestavin, ki jih dodam milu. Zaradi relativno nizkega pH, so moja mila še posebej nežna, zato so primerna tudi za nego občutljivejše otroške kože.Balzami za ustnice, so narejeni iz domačega čebeljega voska, hladno stiskanih olj ter lanolina. Primerna so za vse vrste ustnic.Zeliščna kopalna sol pa je bogata z lokalnimi zelišči ter morsko in himalajsko soljo, odišavljena pa je z eteričnim oljem sivke.Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).
                           Srce Slovenije Preverjena kakovost
MoJa NaraVa

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.