Gozdno milo

Gozdno milo vsebuje smrekovo smolo, ki ima močan protimikrobni učinek, spodbuja regeneracijo celic kože, prekrvavi kožo ter milo lepo odišavi. Primerno je za vse vrste kože.

5,35

10 na zalogi

MoJa NaraVa

Opis

MoJa NaraVa

Naravni kozmetični izdelki.

Gozdno milo vsebuje velik delež glicerina, ki kožo vlaži, smrekovo smolo, ki ima močan protimikrobni učinek, spodbuja regeneracijo celic kože, prekrvavi kožo ter milo lepo odišavi. Milo je popolnoma naravno. Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Uporaba: Gozdno milo je primerno za vse vrste kože.


Sestavine:

  • rastlinski glicerin,
  • hladno stiskano olivno olje,
  • smrekova smola,
  • eterično olje bora.

Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Vsebnost: 100 g (± 5 g)


Embalaža: Pakirano je v dekorativni kartonasti škatlici.


Shranjevanje: Milo MoJa NaraVa je priporočeno hraniti v podstavku za milo, kjer voda lahko odteka, milo pa se po uporabi posuši. Neuporabljeno milo hranite v suhem in temnem prostoru.


Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).

Srce Slovenije Preverjena kakovost

MoJa NaraVa

MoJa NaraVaSem Darja Škulj, prihajam iz Kamnika in izdelujem glicerinska mila, balzame za ustnice ter zeliščne kopalne soli pod imenom MoJa NaraVa.Vsa moja mila vsebujejo rastlinski glicerin, hladno stiskana olja, eterična olja, macerate ter sušena lokalna zališča. Mila so kuhana pri nizkih temperaturah, zaradi ohranjanja kakovosti sestavin, ki jih dodam milu. Zaradi relativno nizkega pH, so moja mila še posebej nežna, zato so primerna tudi za nego občutljivejše otroške kože.Balzami za ustnice, so narejeni iz domačega čebeljega voska, hladno stiskanih olj ter lanolina. Primerna so za vse vrste ustnic.Zeliščna kopalna sol pa je bogata z lokalnimi zelišči ter morsko in himalajsko soljo, odišavljena pa je z eteričnim oljem sivke.Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).
                           Srce Slovenije Preverjena kakovost
MoJa NaraVa

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.