Timijanovo milo

Timijanovo milo vsebuje učinkovine zelišč in olj, ki delujejo negovalno ter zdravilno. Pomaga pri odpravljanju nečiste kože in upočasnjuje staranje kože.

5,50

10 na zalogi

MoJa NaraVa

Opis

MoJa NaraVa

Naravni kozmetični izdelki.

Timijanovo milo vsebuje velik delež glicerina, ki ohranja kožo vlažno in je ne izsuši. Vsebuje učinkovine zelišč in olj, ki delujejo negovalno ter zdravilno. Uspešno pomaga pri odpravljanju nečiste kože in upočasnjuje staranje kože. Milo je povsem naravno. Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Uporaba: Timijanovo milo je primerno za mešano, mastno in aknasto kožo.


Sestavine:

  • rastlinski glicerin,
  • hladno stiskano olivno olje,
  • eterično timijanovo olje,
  • sušeni cvetovi timijana.

Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Vsebnost: 100 g (± 5 g)


Embalaža: Pakirano je v dekorativni kartonasti škatlici.


Shranjevanje: Glicerinsko timijanovo milo MoJa NaraVa je priporočeno hraniti v podstavku za milo, kjer voda lahko odteka, milo pa se po uporabi posuši. Neuporabljeno milo hranite v suhem in temnem prostoru.


Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).

Srce Slovenije Preverjena kakovost

 

MoJa NaraVa

MoJa NaraVaSem Darja Škulj, prihajam iz Kamnika in izdelujem glicerinska mila, balzame za ustnice ter zeliščne kopalne soli pod imenom MoJa NaraVa.Vsa moja mila vsebujejo rastlinski glicerin, hladno stiskana olja, eterična olja, macerate ter sušena lokalna zališča. Mila so kuhana pri nizkih temperaturah, zaradi ohranjanja kakovosti sestavin, ki jih dodam milu. Zaradi relativno nizkega pH, so moja mila še posebej nežna, zato so primerna tudi za nego občutljivejše otroške kože.Balzami za ustnice, so narejeni iz domačega čebeljega voska, hladno stiskanih olj ter lanolina. Primerna so za vse vrste ustnic.Zeliščna kopalna sol pa je bogata z lokalnimi zelišči ter morsko in himalajsko soljo, odišavljena pa je z eteričnim oljem sivke.Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).
                           Srce Slovenije Preverjena kakovost
MoJa NaraVa

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.