Zeliščna kopalna sol

Zeliščna kopalna sol MoJa NaraVa je idealna za sprostitev po napornem dnevu. Kožo regenerira, razstruplja, čisti in jo naredi mehko ter svilnato.

3,00

13 na zalogi

MoJa NaraVa

Opis

MoJa NaraVa

Naravni kozmetični izdelki.

 Zeliščna kopalna sol je idealna za sprostitev po napornem dnevu. Kožo regenerira, razstruplja in čisti. Pomaga pri razpokani in trdi koži na petah. Kožo naredi mehko ter svilnato.


Uporaba:

Kopalno kad napolnite z vodo maksimalne temperature do 38°C. V vodo dodajte pest zeliščne kopalne soli in premešate, da se soli raztopijo. Topla voda v kombinaciji z zelišči in soljo sprošča mišice, umirja um, zraven tega pa tudi blagodejno deluje na našo kožo saj jo čisti in mehča .


Sestavine:

  • groba piranska sol,
  • himalajska sol,
  • cvet ognjiča,
  • cvet sivke,
  • eterično olje sivke.

Ne vsebuje alkohola, parfumov in barvil.


Vsebnost: 30 g (± 5 g)


Embalaža: Steklena epruveta.


Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).

Srce Slovenije Preverjena kakovost

 

Brand

MoJa NaraVa

MoJa NaraVaSem Darja Škulj, prihajam iz Kamnika in izdelujem glicerinska mila, balzame za ustnice ter zeliščne kopalne soli pod imenom MoJa NaraVa.Vsa moja mila vsebujejo rastlinski glicerin, hladno stiskana olja, eterična olja, macerate ter sušena lokalna zališča. Mila so kuhana pri nizkih temperaturah, zaradi ohranjanja kakovosti sestavin, ki jih dodam milu. Zaradi relativno nizkega pH, so moja mila še posebej nežna, zato so primerna tudi za nego občutljivejše otroške kože.Balzami za ustnice, so narejeni iz domačega čebeljega voska, hladno stiskanih olj ter lanolina. Primerna so za vse vrste ustnic.Zeliščna kopalna sol pa je bogata z lokalnimi zelišči ter morsko in himalajsko soljo, odišavljena pa je z eteričnim oljem sivke.Kakovost mojih izdelkov potrjujeta nacionalni certifikat kakovosti Rokodelstvo ART&CRAFT Slovenija ter certifikat kakovosti Srce Slovenije (KBZ).
                           Srce Slovenije Preverjena kakovost
MoJa NaraVa

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.