Dostava

 

DOSTAVA

Kupec se pred zaključkom nakupa odloči o načinu dostave izdelkov. Seznanjen je, da z dostavo nastanejo stroški, ki se prištejejo h končnemu znesku nakupa.

Izbira lahko med naslednjimi načini dostave oz. prevzema:

  • osebnim prevzemom brez doplačila (prevzem je možen v trgovini GALERIJA KREATIVNIH, Gosposka 5, 2000 Maribor)
  • dostava po pošti (plačilo poštnine po predračunu)
  • plačilo z gotovino po povzetju (plačilo se izvede pri dostavi izdelkov)

Izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli pri naročilu.

Strošek dostave zaračuna Pošta Slovenije v skladu z njihovim veljavnim cenikom.

V kolikor vas ob dostavi pošiljke ne bo na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na pošti ali se dogovorite za ponovno vročitev.

Pri plačilu z gotovino po povzetju nastane dodatni strošek 0,99€, ki ga ob dostavi zaračuna Pošta Slovenije.

Ponudnik se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave najkasneje 7. delovni dan po prejemu naročila oziroma plačila.

Rok dostave izdelkov, ki so na zalogi, je do največ 7 delovnih dni po prejemu plačila oz. sprejemu naročila, razen če je drugače dogovorjeno. V primeru težav z dobavo izbranega izdelka ali rokom dostave, ponudnik kupca o tem obvesti in z njim dogovori podaljšanje roka dostave ter mu ponudi odpravo napake oz. rešitev, ki bo v obojestransko korist ali mu omogoči odstop od pogodbe (nakupa).

Rok dostave naročenih izdelkov po meri oz izdelkov, ki niso na zalogi, je do največ 120 delovnih dni po prejemu plačila oz. sprejemu naročila, razen če je drugače dogovorjeno. V primeru težav z dobavo izbranega izdelka ali rokom dostave, ponudnik kupca o tem obvesti in po potrebi z njim dogovori podaljšanje roka dostave izdelka ter mu ponudi odpravo napake oz. rešitev, ki bo v obojestransko korist ali mu omogoči odstop od pogodbe (nakupa).