O NAS

spletna trgovina galerijakreativnih.si

BILO JE NEKOČ…

do nadalnjega nas najdete le na spletu.


V Mariboru, je prav posebna trgovina z imenom GALERIJA KREATIVNIH, ki je vrata za obiskovalce prvič odprla junija 2015. V njej najdejo mesto unikatni izdelki domačih umetnikov, oblikovalcev in malih obrtnikov (v nadaljevanju: izdelovalci).
V GALERIJI KREATIVNIH najdete majhne in velike unikatne stvari, ki jih z ljubeznijo in veliko mero pozitivne energije izdelajo marljive slovenske roke. Izdelke vam ustvarjalci naredijo tudi po naročilu. Pri nas so izdelki narejeni “od ljudi za ljudi”…
Ti izdelki lahko skozi čas in oči pravega opazovalca dosežejo tudi neprecenljivo vrednost. Trudimo se ljudem približati ali ponovno odkriti ročno delo in domačo obrt in s tem ohraniti tudi del tradicije in znanja, našo kulturno dediščino. Ker želimo, da je naša trgovina pravična in da se delo in trud izdelovalcev ponovno cenita, je naš princip poslovanja tak, da izdelovalci svojim izdelkom in storitvam sami določijo ceno. Mi nato v njihovem imenu prodajamo izdelke po cenah, ki so jih določili, izdelovalci pa nam za to storitev plačajo.

 


MOŽNOST SODELOVANJA...

SODELOVANJE S SPLETNO TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH.SI

Spletna trgovina www.galerijakreativnih.si se je razvila iz trgovine GALERIJA KREATIVNIH, ki se nahaja na Gosposki 5 v Mariboru. Nastala je, ker smo zaznali, da so unikatni izdelki domačih umetnikov, oblikovalcev in malih obrtnikov vedno bolj zaželjeni in cenjeni. Odločili smo se, da jih bomo predstavili in ponudili vsej Sloveniji pa tudi tujini, 24ur na dan, vse dni v letu.

Za več informacij o sodelovanju s trgovino GALERIJO KREATIVNIH.SI nas kontaktirate na e-naslov: info@galerijakreativnih.si s pripisom SODELOVANJE S SPLETNO TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH.SI.

Veselimo se sodelovanja z vami,
GALERIJA KREATIVNIH