O NAS

IZDELKOM OZ. STORITVAM CENO DOLOČITE VI, ZA VSE OSTALO POSKRBIMO MI...

 

V Mariboru, je prav posebna trgovina z imenom GALERIJA KREATIVNIH, ki je vrata za obiskovalce prvič odprla junija 2015. V njej najdejo mesto unikatni izdelki domačih umetnikov, oblikovalcev in malih obrtnikov (v nadaljevanju: izdelovalci).
V GALERIJI KREATIVNIH najdete majhne in velike unikatne stvari, ki jih z ljubeznijo in veliko mero pozitivne energije izdelajo marljive slovenske roke. Izdelke vam ustvarjalci naredijo tudi po naročilu. Pri nas so izdelki narejeni “od ljudi za ljudi”…
Ti izdelki lahko skozi čas in oči pravega opazovalca dosežejo tudi neprecenljivo vrednost. Trudimo se ljudem približati ali ponovno odkriti ročno delo in domačo obrt in s tem ohraniti tudi del tradicije in znanja, našo kulturno dediščino. Ker želimo, da je naša trgovina pravična in da se delo in trud izdelovalcev ponovno cenita, je naš princip poslovanja tak, da izdelovalci svojim izdelkom in storitvam sami določijo ceno. Mi nato v njihovem imenu prodajamo izdelke po cenah, ki so jih določili, izdelovalci pa nam za to storitev plačajo.

 


MOŽNOST SODELOVANJA...

SODELOVANJE S TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH

GALERIJA KREATIVNIH je namenjena vsem, ki želijo svoje izdelke oziroma storitve predstavljati in tržiti, a za to ne najdejo primernega prostora ali časa. S tem želimo prispevati k boljši prepoznavnosti oblikovalcev, umetnikov, avtorjev in malih obrtnikov ter jim omogočiti stalno ali občasno prodajno mesto brez dolgoročnih obveznosti s fiksnimi in obvladljivimi stroški. Proti plačilu, vam v uporabo ponujamo prodajno promocijski prostor, reklamiranje, skladiščenje in prodajo izdelkov. Znesek uporabnine je odvisen od prostora, ki ga izberete, njegove velikosti, lege v trgovini.

Vse kar morate storiti je, prinesti vaš prodajno promocijski material v GALERIJO KRATIVNIH, kjer si med prostimi izberete in uredite vam najljubši prostor.

Naša ponudba:

  •  uporaba prodajno predstavitvenega prostora v centru mesta že od 5€ na teden;
  •  vaše izdelke aktivno predstavljamo in prodajamo;
  •  izkupiček prodanih artiklov bomo v celoti izplačevali 1 krat mesečno. V kolikor bomo pri prodaji uspešni, vam bomo ob izplačilu zaračunali 10% provizije za prodajno svetovalne storitve;
  •  pri nas dobite v uporabo prodajno promocijsko površino (polica, vitrina, mreža, obešalnik,…) najmanj za 1 teden;
  •  1 krat na mesec vas obvestimo o prodaji vaših izdelkov;
  •  v kolikor se kupec zanima za izdelke in storitve ki jih ponujate, mu posredujemo vaše kontakte;
  •  vsem, ki imate lastno spletno trgovino omogočamo brezplačno prevzemno mesto za vaše kupce;
  •  po preteku zakupa uporabnine prodajnega mesta, vam neprodane in razstavljene izdelke vrnemo.

V kolikor bi želeli, vam v uporabo ponujamo tudi prostor za izvajanje različnih delavnic, tečajev, poslušalnic, idr.

Za več informacij o sodelovanju s trgovino GALERIJO KREATIVNIH nas kontaktirate na e-naslov: info@galerijakreativnih.si s pripisom SODELOVANJE S TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH.

SODELOVANJE S SPLETNO TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH.SI

Spletna trgovina www.galerijakreativnih.si se je razvila iz trgovine GALERIJA KREATIVNIH, ki se nahaja na Gosposki 5 v Mariboru. Nastala je, ker smo zaznali, da so unikatni izdelki domačih umetnikov, oblikovalcev in malih obrtnikov vedno bolj zaželjeni in cenjeni. Odločili smo se, da jih bomo predstavili in ponudili vsej Sloveniji pa tudi tujini, 24ur na dan, vse dni v letu.

Za več informacij o sodelovanju s trgovino GALERIJO KREATIVNIH.SI nas kontaktirate na e-naslov: info@galerijakreativnih.si s pripisom SODELOVANJE S SPLETNO TRGOVINO GALERIJA KREATIVNIH.SI.

Veselimo se sodelovanja z vami,
GALERIJA KREATIVNIH

show