AVARITIA V14+


Lesena vaza z epruvetko za suho ali sveže cvetje.

Izdelana za osebe, ki obožujejo naravne čiste linije, umetnost in les.


Opomba:
Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 30 dni.


36,60

2 na zalogi

Primerjaj

Opis

TheSign - Logo beliAvaritia V14+ je le ena od kosov iz kolekcije AVARITIA.

Avaritia V14+ je pravi okrasni kos. Napolnite jo s cvetjem ali pustite prazno, v vsakem primeru bodo vaši gostje presenečeni nad njeno lepoto.
Različno veliki leseni krogi so ročno sestavljeni, da bi oblikovali to ljubko leseno žogo.


Najprej boste želeli eno… nato še eno… in še eno… in še in še… Pohlepni?… Pa kaj! Prepustite se in uživajte v najboljši družbi… z našimi AVARITIA artikli. Majhne, okrogle, preproste oblike so zelo družabne in se uspešno povezujejo v različne kompozicije: linearne, grozdaste, zmedene… prepustite se domišljiji, preizkušajte in uživajte… omejevanje ni potrebno!


Kolekcijo Avaritia sestavljajo vaze, sklede in stropne luči.

Vazi:AVARITIA V14 in AVARITIA V14+
Skledi: AVARITIA S14 in AVARITIA S14+
Stropni luči: AVARITIA L14 in AVARITIA L14+


Kolekcija: AVARITIA
Model izdelka: Avaritia V14+
Tip izdelka: vaza
Material: les – topol
Barva: rjava / bež oziroma naravni les (odvisno od zornega kota)
Mere: 14 x 14 x 12 cm
Embalaža: Vaza je sestavljena do končne oblike ter shranjena v škatli ustrezne velikosti, primerni za prevoz.


Navodilo za nego:

– Operite s toplo milnico. Samo za ročno pranje, ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
– Če želite obdržati vazo v najboljšem možnem stanju vam priporočamo mazanje z oljem vsakih šest mesecev, bolj pogosto pa, če jo uporabljate redno.

Brand

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Teža0.045 kg
Dimenzije9 × 4 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.