Cvetlični lonček


Čudovit unikaten cvetlični lonček, dovolj velik za nežno rastlino, kaktus ali morda nekaj svežih zelišč. Prava paša za oči!


30,00

Počisti
Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Cvetlični lonček, dovolj velik za nežno rastlino, kaktus ali morda nekaj svežih zelišč. Prava paša za oči!

Okrogel cvetlični lonček je ročno izdelan v razpokanem dizajnu iz visokokakovostne gline, dvakrat pečen na 1220 stopinj. Notranjost lončka je glazirana, tako da lahko rastline brezskrbno zalivate. Predlagamo, da na dno lončka položite nekaj drobnih kamnov za drenažo.


Velikost cca: 13 cm / višina 11 cm

  • narejeno za razvajanje vseh čutov
  • okolju prijazno
  • primerno za peko v pečici
  • pralno v pomivalnem stroju

Lonček za rastline je narejen za razvedrilo in okrasitev vaših prostorov, verjamemo, da bi bil tudi popolno darilo za vsakega ljubitelja rastlin.

Edinstven in neponovljiv izdelek v vseh pogledih – vsak je nekoliko drugačen, z očarljivimi nepravilnostmi, pozitivnimi sledmi našega razpoloženja, topline in moči prijema. Vsi izdelki so opremljeni z našim logotipom, ki simbolizira človeka.

 

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Dodatne informacije

Dimenzije13 × 11 cm
BARVA

ČRNA, SIVA

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.