GULA S33


Lesena skleda za sadje in drugo.

Izdelana za osebe, ki obožujejo naravne čiste linije, umetnost in les.


Opomba:
Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 30 dni.


97,60

TheSign - Logo črni k

Opis

TheSign - Logo beli

Skleda Gula S33 je pravi okrasni kos.

Skleda Gula S33 je le ena od izdelkov iz kolekcije GULA. Kot dopolnitev k GULA lučem ali pa kot samostojen izdelek, se bo GULA skleda za sadje lepo prilegala v vaš dom. GULA S33 je srednje velikosti izmed skled družine. S premerom 33 cm, pa bo lahko hranila nekaj vaših sadnih zalog.


Omamen vonj svežih rogljičev… prebudijo se vsi čuti… in vzbudi se tista znana pregreha … požrešnost. Pojavi se v vseh različicah… mala, velika, še večja… tako kot naši izdelki iz te kolekcije. Primerni za vse ambiente vašega doma ali poslovnega prostora. V teh ustvarja posebno igro senc, ki vas bo nežno zibala v noč, čez dan pa bo s svojo mogočno prezenco olepšala prostor. Prepustite se sladkemu grehu in uživajte…

Kolekcijo GULA sestavljajo sklede in stropne luči.

Sklede: GULA S22, GULA S33 in GULA S44
Stropne luči: GULA L33, GULA L66 in GULA L88


Kolekcija: GULA
Model izdelka: Gula S33
Tip izdelka: skleda
Material: les – topol
Možne barve: bež / črna / rjava / rumena / siva
Mere: 33 x 33 x 14 cm
Embalaža: Skleda je sestavljena do končne oblike ter shranjena v škatli ustrezne velikosti, primerni za prevoz.


Navodilo za nego:

– Operite s toplo milnico. Samo za ročno pranje, ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
– Če želite obdržati skledo v najboljšem možnem stanju vam priporočamo mazanje z oljem vsakih šest mesecev.

Brand

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Teža0,38 kg
Dimenzije33 × 14 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.