Podloga za tipkovnico


Enostavna sodobna podloga za računalniško mizo, tipkovnico, miško ali v druge namene, kot vam je ljubše.  Velikost cca 75 cm x 40,5 cm.

40,00

5 na zalogi (se lahko naroči)

Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Podloga za tipkovnico je iz usnja v temno rjavi čokoladni barvi.

Enostavna sodobna podloga za računalniško mizo, tipkovnico, miško ali v druge namene, kot vam je ljubše.

Velikost cca 75 cm x 40.5 cm.

UNIKATNA KERAMIKA

  • narejeno za razvajanje vseh čutov
  • okolju prijazno
  • primerno za peko v pečici
  • pralno v pomivalnem stroju

Popolnoma ročno izdelano iz debelega trpežnega pravega usnja v bogato temno rjavi čokoladni barvi s čudovitim zrnastim površinskim učinkom. Čudovit vonj novega usnja! Takšno usnje ne drsi po podlagi. Preprost in eleganten dizajn z okrasnimi šivi.

Udobna podloga bo ščitila vaše roke pred hladno pisalno površino.

Na voljo je večja podloga za računalniško mizo, manjša podloga za miško in podloga za skodelico, vse narejeno iz popolnoma enakega usnja. Naj vam bo pisalna miza vedno všeč, naj bo udobna in naj vas vedno spodbuja k delovni ustvarjalnosti.

Izvirno in praktično darilo!

 

 

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Dodatne informacije

Dimenzije75 × 40.5 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.