SUPERBIA L100


Svetilo oziroma stropna luč, ki oddaja toplo leseno svetlobo.

Izdelana za osebe, ki obožujejo naravne čiste linije, umetnost in les.


Opomba:
Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 6 tednov.


384,30

Počisti
Primerjaj

Opis

TheSign - Logo beliSuperbia L100 je pravi okrasni kos.

Superbia L100 je naš največji artikel. Okrasila bo vaš strop in celoten prostor. Z veseljem se boste prepustili sanjarjenju s pogledom v vaše hišno nebo. Primerna je bodisi za prostore z nizkim kot tudi visokim stropom, saj jo je moč postaviti tik pod strop in bo okraševala zgolj tega ali jo spustite nižje in bo lahkotno plesala po zraku.


Tako zadovoljne same s seboj, da zapolnijo celoten prostor… samozavestne, že skoraj samovšečne, ne bodo ostale neopažene. Svojo veličino razkazujejo z veliko, razprto in pokončno držo. Primerne so za vse ambiente, ne glede na stil, velikost ali namen prostorov… Kolekcijo luči, kot nekakšen odsev, dopolnjujejo leseni krožniki na horizontalnih površinah… za enovit videz vašega interierja.


Kolekcijo SUPERBIA sestavljajo sklede in stropne luči.

Sklede: Superbia S40 in Superbia S60
Stropne luči: Superbia L60 in Superbia L100


Kolekcija: SUPERBIA
Model izdelka: Superbia L100
Tip izdelka: luč
Material: les – topol
Možne barve: bež / črna / rjava / rumena / siva
Mere: 100 x 100 x 21 cm
Električni kabel: Vključen je kovinski električni kabel, bakrene barve, dolžine 200 cm. Po dogovoru je možna tudi drugačna izbira materiala in dolžine.
Grlo: E27,vključeno je kovinsko grlo bakrene barve. Po dogovoru je možna tudi drugačna izbira materiala ali barve.
Rozeta: Predvidena je kovinska rozeta bakrene barve. Po dogovoru je možna tudi drugačna izbira materiala ali barve. Rozeta ni vključena v ceno, cena je odvisna od vrste materiala.
Žarnica: E27,uporabne so vse vrste in jakosti žarnic, priporočamo pa led žarnice z močjo, ki jo potrebujete.
Embalaža: Svetilo oziroma luč je sestavljena do končne oblike ter shranjena v škatli ustrezne velikosti, primerni za prevoz.


Navodilo za nego:

– Operite s toplo milnico. Samo za ročno pranje, ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
– Če želite obdržati svetilo v najboljšem možnem stanju, vam priporočamo mazanje z oljem vsakih šest mesecev.

Predstavitev:

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Dimenzije100 × 100 × 21 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.