Lesen zemljevid sveta


‘Naj vaš dom postane SVEToven’


Lesen zemljevid sveta je super ideja za zapolnitev praznih sten in hkrati popolno darilo.


VIDEO PREDSTAVITEV IZDELKA

54,9069,80

Počisti
Primerjaj

Opis

Slavec-PRO - banner_LOGO_SlavecDesign


‘Naj vaš dom postane SVEToven’

Lesen zemljevid sveta znamke SLAVEC DESIGN je super ideja za zapolnitev praznih sten in hkrati popolno darilo za rojstne dneve, poročna darila, itd. Ima tudi izobraževalni učinek saj imate celoten zemljevid sveta vedno pred očmi. Izdelek  je lasersko graviran in je narejen iz okolju prijaznega lesa. Na zemljevidu lahko s primernimi oznakami označite kam ste že potovali ali si želite tja potovati v prihodnje. Lahko pa si na zemljevid na željeno točko prilepite slikico, ki ste jo posneli ravno tam. Zemljevidu je priloženo vse potrebno za enostavno in hitro montažo.


 Komplet vsebuje:

 • zemljevid sveta (vse celine in otočki, ki so izrezani natančno tako kot šablona)
 • šablona (pomoč za lepljenje zemljevida)
 • 20x lokacijske nalepke (rdeče barve)
 • navodila

Za montažo lesenega zemljevida sveta potrebujete:

 • zaščitni-maskirni trak,
 • merilni trak (pripomoček, ki bo poskrbel, da bo zemljevid prilepljen naravnost) in
 • montažno lepilo.

Za celotno montažo zemljevida je predviden čas cca 1 ura.

Velikost zemljevida:

 • Dolžina: 1257 mm
 • Višina: 597 mm

Barva zemljevida: črna


OBVESTILO

Lesen zemljevid sveta ne vključuje vseh držav in otokov. Številni otoki so zaradi velikosti zemljevida izpuščeni.

SLAVEC DESIGN


SLAVEC DESIGN je blagovna znamka podjetja Slavec-PRO.

Slavec-PRO in blagovna znamka SLAVEC DESIGN, je slovensko družinsko podjetje, ki se že od leta 1995 ukvarja s prodajo okovja in dodatkov za vrata. Na začetku svojega delovanja smo v prodajni program vključili kljuke italijanskih proizvajalcev. Po nekaj letih delovanja smo nabavili linijo za SKIN-PACK pakiranje in tako začeli na domačem trgu ponujati kot eno prvih kljuk in kljuke za okna v embalaži, ki so bili primerni za samopostrežen način prodaje.
Istega leta, smo začeli tržiti okovje tudi na trgih bivše Jugoslavije. Danes je to tržišče v celoti pokrito s partnerji, ki delujejo na lokalnih trgih. Nekaj let kasneje in sicer leta 2004 smo podpisali pogodbo o zastopstvu za celotno področje v ex-YU z dvema italijanskima podjetjema. Še istega leta pa smo začeli z obdelavo aluminija s CNC strojem.Na začetku samo za italijanskega partnerja nato pa smo v letu 2007 šli v sodelovanje z oblikovalskim studiem RINZ, kjer smo skupaj razvili svojo linijo varnostnih kljuk z blagovno znamko S PROTECT.V obdobju 2010 – 2014 smo razvili in pričeli izdelovati lastno linijo kljuk za notranja vrata ADAPTA. Ponudbo smo istega leta razširili na storitve CNC obdelave aluminija ter laserskega razreza nekovinskih materialov in graviranja.
Družinsko podjetje Slavec-PRO smo v letu 2017 združili z ruskim podjetjem APECS. Kljuke in dodatke za vrata trenutno prodajamo v velikih znanih trgovinah, kot so:
 • Mercator,
 • Merkur,
 • Slovenijales,
 • Jagros
V letu 2020 smo se kot odločili, da začnemo izdelovati unikatne izdelke s pomočjo graviranja. Poleg drugih laserskih izdelkov smo letos razvili svoj lasten izdelek in sicer SLAVEC DESIGN - lesen zemljevid sveta. Izdelek, ki je lasersko graviran po želji kupca. Prav tako, pa smo začeli z gravuro ljubezenskih ključavnic.

Naši izdelki so predstavljeni na naši spletni strani:

www.vsezavrata.si

Slavec-PRO - LOGO_SlavecDesign

Dodatne informacije

Teža2.5 kg
Dimenzije60 × 50 × 3 cm
Velikost sestavljenega zemljevida

Dolžina: 1257 mm
Višina: 597 mm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.