LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelič

SLIKA GOOD THINGS

Slika “Good things are going to happen” je avtorska slika s pozitivno vibracijo in pozitivnim navdihom za dan: “Dobre stvari se bodo zgodile”.

24,00

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Primerjaj

Opis

SLIKA GOOD THINGS

SLIKA GOOD THINGS – “Good things are going to happen” je  slika s pozitivno vibracijo in pozitivnim navdihom za dan: “Dobre stvari se bodo zgodile”.

Namen tega motivacijskega stenskega umetniškega dela je, da vas opomni, da vidite svetlejšo plat življenja in ostanete pozitivni ne glede na vse … Vsaka misel ustvari neko čustvo; srečna misel vas osrečuje, depresivna misel pa vas žalosti. Ko torej razmišljate o pozitivnih mislih, v vaše življenje privlačite pozitivne stvari.

Dimenzije printa na leseni plošči: 

širina 20 cm,

višina 30 cm,

debelina 1,60 cm.

Izvirna slika “Good things are going to happen” je narejena na platnu z uporabo akrilnih barv, grafitnih svinčnikov, vodotopnih črnilnih svinčnikov, znamk, starih knjižnih strani in domačih šablon.
Slika je galerijski print originalne slike, kaširana na lesno ploščo (iverko). Vsaka lesna plošča je pobarvana z akrilno mat črno barvo. Print je ročno nalepljen na ploščo. Na hrbtni strani je krokodilček za obešanje na steno. Galerijski prit je vrhunske kvalitete, kar pomeni, da je obstojnost barv zagotovljena za 99+ let, je pa še dodatno zaščiten z lakom.


V svoji znamki Lady Art Talk sem združila ljubezen do risanja, slikanja, oblikovanja, starega, romantičnega, barv in duhovnosti. Skozi ustvarjalnost poskušam reflektirati glavna vodila v svojem življenju: izražaj in živi resnico in lepoto, ter vedno poslušaj svoje srce.

My happy place <3 <3
In my paintings, I unite my love for drawing, for design, for the ‘old’, for romantic and for color. Through art, I try to reflect my life’s guidelines: express and live the truth and beauty, and to always listen to your heart. I hope it will inspire and motivate you as it does me!

Brand

LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić

V svoji znamki LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić sem združila ljubezen do risanja, slikanja, oblikovanja, starega, romantičnega, barv in duhovnosti. Skozi ustvarjalnost poskušam reflektirati glavna vodila v svojem življenju: izražaj in živi resnico in lepoto, ter vedno poslušaj svoje srce.


Po izobrazbi sem sicer diplomirana sociologinja, vedar sem že od mladosti gojila ljubezen do umetnosti in ustvarjanja. Ker v času, ko sem se odločala za srednjo šolo, v Mariboru ni bilo šole, ki bi mi te moje slikarske, oblikovalske želje uresničila, sem pristala na ekonomski šoli. Tako se je moje ustvarjanje vse bolj oddaljevalo od mene. Z vpisom na Fakulteto za družbene vede v Ljubljani, pa so se vrata do ustvarjalnega-umetniškega dela v meni priprla.

Vendar, nekje globoko v meni sem bila prepričana, da bom nekoč delala to, kar me najbolj veseli.

Življenje je pa ubralo svojo pot in tako sem delala kot sociologinja in kasneje z možem vodila svoje podjetje. Ko se je približeval moj štirideseti rojstni dan, sem ugotovila, da moram narediti velike spremembe, če želim početi stvari, ki so del mene že od nekdaj. Prodala sem podjetje in ponovno začela odkrivati umetnost, ustvarjanje. Kmalu me je našla slikarska tehnika, ki me je popolnoma navdušila. To je mešana tehnika, ki mi dovoljuje veliko svobodo v izražanju.

Tako so začele nastajati igrive slike – pogosto z ženskimi portreti in s pozitivnimi in inspirativnimi besedili.

Slike so nekakšen moj dnevnik, ki izražajo moje notranji osebni razvoj, dvome in veselja...

Kolekcijo slik sem dopolnila še z različnimi modnimi dodatki, v katere sem vgradila podobe in sporočila iz svojih slik.

Tako so nastala še lična žepna ogledala, medaljoni, prstani, broške, uhani in magneti.

V svojem delu neizmerno uživam in sem vesela, da sem našla svoje mesto v številnih domovih po svetu in doma. Skozi moje ustvarjanje sem končno našla svoje pleme modrih žensk.


LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić

My happy place ♥♥ In my paintings, I unite my love for drawing, for design, for the ‘old’, for romantic and for color. Through art, I try to reflect my life’s guidelines: express and live the truth and beauty, and to always listen to your heart. I hope it will inspire and motivate you as it does me!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.