VILINSKI KROG


Vilinski krog združuje 8 simbolov, ki med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji in vodijo v popolnost usklajenosti z Univerzumom.


 

42,00

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

VILINSKI SIMBOLI

Opis

vilinski simbol logo za izdelke

 VILINSKI KROG združuje 8 simbolov, ki med seboj delujejo v popolni sinergiji in harmoniji, z jasnim namenom preobraziti naše življenje v smeri naših ciljev in srčnih želja.

V vilinskem krogu se skriva skrivnost neskončne osmice, ki se utelesi v gibanju osmerih energijskih ključev, ki vodijo v popolnost usklajenosti z Univerzumom.

Na zadnji strani kroga je za vsak simbol, napisana mantra simbola. Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša. Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.


Simboli v Vilinskem krogu in njihov pomen:
Ljubezen, Amar Nat

Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu, saj je povezana z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo.

Amar Nat pomaga presežti težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti in zaradi katerih ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se kot posledica izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi. Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Ljubezen do denarja bistveno vpliva na stanje vašega računa in debelino denarnice, ljubezen do družine, pa do harmoničnega doma.

Varnost in zaščita, Tarin Alb

Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo. Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo ves čas išče. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo tezko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose.

Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev. Občutek varnosti je ena od osnovnih življenjskih potreb in je temelj za razvoj osebnostne moči. Tarin Alb povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.

Denar, Amali Doare

Je simbol za pritekanje bogastva v materialni obliki. Idealen je za pospeševanje prodaje, trženje in finančni uspeh. Odpre vas za sprejemanje dobrin in topi miselne vzorce omejevanja, bolezenskega varčevanja in uboštva, ter poskrbi, da vam plačajo, kar vam pripada.

Harmonija, Shani Taer

Je simbol, ki vam pomaga harmonizirati življenje, saj vse v naravi teži k ravnovesju. Pomaga vam uskladiti fizično telo, intelekt, čustva in dušo – kar je osnova za osebnostno rast. Odlično vpliva tudi na razmerja med delom in zabavo, služenjem in trošenjem, ustrežljivostjo in postavljanjem sebe na prvo mesto, med aktivnostjo in počitkom, ter seveda na vse vrste odnosov, tako, da jim jemlje ostrino in dviguje kvaliteto.

Zaupanje, Elam Lin

Po poti prebujanja osebnosti vas lahko vodi le zaupanje. Elam Lin v vas vzbudi zavedanje, da zaupanje nima nobene zveze z logiko in razumom, ker je po svoji naravi stanje duha. Z njim boste lažjee zaupali drugim, procesu življenja in predvsem samim sebi, posledica tega pa bodo pravilne odločitve in pametni koraki. Zaupanje je izjemno pomembno tudi za gradnjo in razvoj medsebojnih odnosov – tako osebnih, kot poslovnih.

Vrata dimenzij, Eglan Vin

Je eden najbolj skrivnostnih, brezčasnih Vilinskih simbolov moči. Omogoča prehod v najvišje razsežnosti bivanja in delovanja in vas popelje do neskončnih razsežnosti skrivnostnega znanja in energij. Omogoča vam popolnoma drug pogled na vaše lastno življenje in situacije, pospeši manifestacije in vzpodbuja kreacijo. Najbolj učinkovito ga uporabljajo ljudje, ki imajo čista in odprta vsa energijska središča v telesu, še zlasti pa srčno čakro, katerih raven zavesti je presegla prag dimenzije primarnih čutov in katerih namera in namen sta dobra, nesebična in kristalno čista. Pomaga nam tudi, da na svojo situacijo pogledamo od daleč in iz drugega zornega kota.

Sreča, Kaler Adali

Sreča ni čustvo, je odločitev.V psihologiji jo razumemo kot duševno oziroma čustveno stanje dobrega počutja, ki ga zaznamuje niz prijetnih občutkov in čustev, od zadovoljstva do radosti.

Vibracija simbola Kaler Adali vas v vsakem trenutku spominja na to, da ste samo vi, tu in zdaj, tisti, ki odloča o svoji usodi. V vsakem trenutku vas spomni na to, da so posledice vaših odločitev kot val, ki se prelije naprej in zlije nazaj. Njegova energija, vam pomaga, da se zavestno ukvarjate s stvarmi, ki v vas vzbujajo prijetne občutke in si v spomin prikličete vec prijetnih, kot neprijetnih dogodkov in situacij. Ko zavestno usmerite svoj fokus k prijetnemu, to bistveno vpliva na vaše notranje občutke in stanja. Z mislijo na to, kaj in kje je vaša sreča, bodo vaše odločitve vedno pravilne, izboljšali pa se bodo tudi vsi vaši odnosi (v raziskavi,ki traja ze 75 let so dokazali, da so prav medsebojni odnosi najpomembnejši za srečo).

Zdravje, Olan Rei

Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).

Zaradi kombinacije simbolov in prepletenosti energij, je moč , ki jo oddaja Vilinski krog veliko večja, kot če bi uporabljali vsak amulet posebej.

Vilinski krog si lahko nadenete okoli vratu kot zanimiv nakit in mogočen energijski talisman, ali pa ga obesite oz. položite, na izbrano energijsko mesto v prostoru (stanovanje, trgovina, lokal, pisarna, kjerkoli bi radi prečistili pretoke prijaznih energij).

Priporočljivo je, da se ga čimveckrat dotaknete, ga prosite za pomoč ali odgovor, saj jo so simboli ”živi” in je treba biti z njimi vljuden.

Ob morebitnem glavobolu,Vilinski krog uporabljajte samo občasno!


Ko se boste dobro prečistili in se bodo energije postavile na svoja mesta, ne boste imeli več nobenih težav.

Brand

VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.
Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji. So avtorsko zaščiteno delo. Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo.Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo.
VILINSKI SIMBOLI

Dodatne informacije

Teža0,031 kg
Dimenzije6,5 × 6 × 0,3 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.