LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelič

ŽEPNO OGLEDALO SRCE

Navdihujoče žepno ogledalo “SRCE”.

Ogledalo vsebuje umetniško delo LADY ART TALK | inspirational art by Stanka Vukelič v mešani tehniki. Slika je natisnjena na arhivski mat papir, preden je strokovno zaprta v epoksidno smolo.


16,00

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Opis

ŽEPNO OGLEDALO SRCE


Lady art talk navdihujoče žepno ogledalo “SRCE”.  

Ogledalo vsebuje avtorsko umetniško delo LADY ART TALK | inspirational art by Stanka Vukelič v mešani tehniki. Slika je natisnjena na arhivski mat papir, preden je strokovno zaprta v epoksidno smolo.

Ogledalo je poklopno. Zunanjost oziroma sprednji pokrov krasi avtorski motiv v notranjosti pa sta dve ogledali. Zgornje ogledalo je običajno odsevno ogledalo, spodnje pa povečevalno ogledalo.

To navdihujoče umetniško ogledalo je narejeno tako, da spominja na vintage predmet. Pričakuje se kakršna koli patina ali obraba, kar prispeva k čaru ogledala. Kakšno odlično darilo za vsako damo! Lepo ogledalo – popoln pripomoček za nošenje v torbici. 


Dimenzije žepnega ogledala: 

širina: 7 cm,

višina: 7 cm,


V svoji znamki Lady Art Talk sem združila ljubezen do risanja, slikanja, oblikovanja, starega, romantičnega, barv in duhovnosti. Skozi ustvarjalnost poskušam reflektirati glavna vodila v svojem življenju: izražaj in živi resnico in lepoto, ter vedno poslušaj svoje srce.

My happy place <3 <3
In my paintings, I unite my love for drawing, for design, for the ‘old’, for romantic and for color. Through art, I try to reflect my life’s guidelines: express and live the truth and beauty, and to always listen to your heart. I hope it will inspire and motivate you as it does me!

Brand

LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić

V svoji znamki LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić sem združila ljubezen do risanja, slikanja, oblikovanja, starega, romantičnega, barv in duhovnosti. Skozi ustvarjalnost poskušam reflektirati glavna vodila v svojem življenju: izražaj in živi resnico in lepoto, ter vedno poslušaj svoje srce.


Po izobrazbi sem sicer diplomirana sociologinja, vedar sem že od mladosti gojila ljubezen do umetnosti in ustvarjanja. Ker v času, ko sem se odločala za srednjo šolo, v Mariboru ni bilo šole, ki bi mi te moje slikarske, oblikovalske želje uresničila, sem pristala na ekonomski šoli. Tako se je moje ustvarjanje vse bolj oddaljevalo od mene. Z vpisom na Fakulteto za družbene vede v Ljubljani, pa so se vrata do ustvarjalnega-umetniškega dela v meni priprla.

Vendar, nekje globoko v meni sem bila prepričana, da bom nekoč delala to, kar me najbolj veseli.

Življenje je pa ubralo svojo pot in tako sem delala kot sociologinja in kasneje z možem vodila svoje podjetje. Ko se je približeval moj štirideseti rojstni dan, sem ugotovila, da moram narediti velike spremembe, če želim početi stvari, ki so del mene že od nekdaj. Prodala sem podjetje in ponovno začela odkrivati umetnost, ustvarjanje. Kmalu me je našla slikarska tehnika, ki me je popolnoma navdušila. To je mešana tehnika, ki mi dovoljuje veliko svobodo v izražanju.

Tako so začele nastajati igrive slike – pogosto z ženskimi portreti in s pozitivnimi in inspirativnimi besedili.

Slike so nekakšen moj dnevnik, ki izražajo moje notranji osebni razvoj, dvome in veselja...

Kolekcijo slik sem dopolnila še z različnimi modnimi dodatki, v katere sem vgradila podobe in sporočila iz svojih slik.

Tako so nastala še lična žepna ogledala, medaljoni, prstani, broške, uhani in magneti.

V svojem delu neizmerno uživam in sem vesela, da sem našla svoje mesto v številnih domovih po svetu in doma. Skozi moje ustvarjanje sem končno našla svoje pleme modrih žensk.


LADY ART TALK | Inspirational Art by Stanka Vukelić

My happy place ♥♥ In my paintings, I unite my love for drawing, for design, for the ‘old’, for romantic and for color. Through art, I try to reflect my life’s guidelines: express and live the truth and beauty, and to always listen to your heart. I hope it will inspire and motivate you as it does me!

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.