UHANI AVIVA


So preprosti, rustikalni in posebni.

Na voljo so v črni, rjavi, rumeni, sivi in bež oziroma naravni barvi topola.


 

15,00

Počisti

Opis

TheBijoux - Logo beliUhani Aviva iz kolekcije TheBIJOUX imajo čudovite linije.

Presenečeni boste, kako lahki pravzaprav so uhani Aviva in to zato, ker so izdelani iz 4 mm topolovega lesa. Uhani so v obliki rožice in premera 3 cm. Na voljo so v črni, rjavi, rumeni, sivi in bež oziroma naravni barvi topola.

Linija Aviva združuje verižico in viseče uhane. Uhani iz kolekcije TheBIJOUX imajo čudovite linije in so navdahnjeni z naravnimi motivi, ki so vključeni v geometrijske oblike. Ker v TheBIJOUX obožujemo naravo, iz nje črpamo navdih za izdelavo organskih oblik, kot so drevesa, rože in gozd.

Uhani Aviva so kombinacija laserskega rezanja in ročnega dela, tako da združuje moderno s tradicijo. So preprosti, rustikalni in posebni, izdelani za osebe, ki obožujejo naravno, umetnost in les. Ves nakit iz kolekcije TheBIJOUX je trajnosten. Uhani so simpatično zapakirani v embalažo brez plastike, ki je primerna tudi, da jih podarite kot darilo.


Kolekcijo AVIVA sestavljajo uhani in verižica.

Uhani: AVIVA
Verižica: AVIVA


Brand

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Teža0.004 kg
Dimenzije3 × 0.4 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.