Nelipot darilno pakiranje MILOSRZHEN + ERLIH


Nelipot darilno pakiranje MILOSRZHEN + ERLIH vsebuje umiljeno olje za tuširanje in dezodorant v stiku z vonjem kananga in paculi.15,99

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

NELIPOT LOGO

Opis

NELIPOT LOGO

Nelipot darilno pakiranje MILOSRZHEN + ERLIH vsebuje umiljeno olje za tuširanje in dezodorant v stiku z vonjem kananga in paculi.

Nelipot MILOSRZHEN umiljeno olje za telo z vonjem kananga in paculi.

Umiljeno olje za telo MILOSRZHEN, ki v staroslovenskem jeziku pomeni milosrčen, je dobil takšno ime zato, ker gre za milo, ki je izredno srčno do vaše kože. Slednjo nežno umije, brez agresivnega vpliva in na svojevrsten način. Narejen je iz kombinacije olje, ki so umiljena in je tako mil, da je primeren tudi za najobčutljivejše tipe kože. Lahko pomaga tudi izrazito oljnatim, k aknam nagnjenim tipom kože. Olja v umiljenih oljih za telo uspešno prodrejo skozi naše pore in z antibakterijskim učinkovanjem uspešno očistijo kožo, brez da bi jo izsušile, saj ji nudijo vlažnost, ki jo potrebuje, da se pred tem zaščiti.

Še pomembnejša lastnost pa, da je vsaka ročno zmešana in skrbno zapakirana.

Certificiran organski kozmetični izdelek, sestavljen iz najmanj 100% naravnih sestavin ter z vsaj 30% deležem ekoloških sestavin.


Sestavine:

AQUA*/**, SPOTASSIUM COCOATE*, POTASSIUM OLIVATE*, GLYCERIN*, POTASSIUM JOJOBATE*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, POGOSTEMON CABLIN OIL*, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***, BENZYL ALCOHOL***, BENZYL SALICYLATE***, COUMARIN***, EUGENOL***, GERANIOL***, HYDROXYCITRONELLAL*, CITRONELLOL*.

* Sestavine naravnega izvora
** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva
***Komponente naravnih eteričnih olj


Navodila za uporabo:

Potreben je nanos le nekaj kapljic, saj se blago peni in to zadostuje za celotno telo.


Vsebnost: 100 g
Rok uporabnosti: 12 mesecev

Nelipot ERLIH, dezodorant v stiku z vnjem kananga in paculi.

Dezodorant v stiku ERLIH, ki v staroslovenskem jeziku pomeni pošten, saj vas pošteno dobro zaščiti pred neprijetnim telesnim vonjem, je bil narejen z mislijo na jesensko-zimske dni, ko je zaščita pred neprijetnim telesnim vonjem še kako potrebna pod vsemi volnenimi puloverji ter vročimi prostori, njegova stopnja zaščite je tako 4/4.

Ylang-Ylang eterično olje je sicer najbolj poznano po tem, da je del parfumske mešanice najznamenitejšega parfuma vseh časov, Chanel no. 5. Pridobivajo ga iz cvetlic drevesa Cananga odorata, na kožo pa se ga nanaša, da spodbuja sprostitev, uspešno zavira razvoj bakterij, nekateri pa mu pripisujejo tudi zviševanje spolnega poželenja. V aromaterapiji ga največ uporabljajo za izboljšanje umskih sposobnosti ter spomina.

Eterično olje pačulija je izjemno priljubljeno zaradi svoje vsestranskosti. Poleg specifično zapeljivega vonja, ga odlikujejo tudi lastnosti, ki so za kožo izrednega pomena – jo razkužuje, obnavlja, vlaži in pomirja. Vse to doprinese k vzpostavitvi primernega stanja v predelu pazduh, ki omejijo nastanek neprijetnega telesnega vonja, hkrati pa poskrbijo, da je koža primerno zaščitena. V aromaterapiji mu pripisujejo, da pomaga blažiti blažja vnetja, rahlo poživlja in blaži občutke depresivnosti ter naj bi tudi deloval kot afrodiziak.

Mešanica na koži tako pusti vonj, ki se ga hitro zazna, ki dregne in vzbudi zanimanje.


Sestavine:

COCOS NUCIFERA OIL*/**, SODIUM BICARBONATE*, ZEA MAYS STARCH*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, POGOSTEMON CABLIN OIL*, CITRAL***, LINALOOL***, LIMONENE***, BENZYL ALCOHOL***, BENZYL SALICYLATE***, COUMARIN***, EUGENOL***, GERANIOL***, HYDROXYCITRONELLAL*, CITRONELLOL*.

* Sestavine naravnega izvora (100 %)
** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva
***Komponente naravnih eteričnih olj


Navodila za upoorabo:

Za najoptimalnejšo uporabo priporočamo, da stik odprete, ga čisto malo zavrtite v smeri vrtenja (le kak milimeter vsebine naj pokuka ven, saj se stik ne vrti nazaj), ga postavite na kožo za slabih 10 sekund, da se vsebina omehča in ga nanesete na kožo v predelu podpazduh – nanos naj bo v širšem delu, da preprečite razvoj bakterij, zaradi katerih neprijeten telesni vonj sploh nastane. Nato pa brezskrbno zakorakajte v nov dan – z neprijetnim vonjem zagotovo ne bo težav!


Pakiranje: 80 g
Rok uporabnosti: 12 mesecev

Brand

NELIPOT


“Izhajamo iz narave,

jo poslušamo, dihamo, občutimo na lastni koži, preden najbolj naravne, zanesljive in nežne sestavine ročno zmešamo ter zapakiramo v embalažo.

Stremimo k misli “manj je več“.

Manj sestavin, a te skrbno izbrane, so temelj naravne kozmetike Nelipot.
Ker verjamemo v njihovo učinkovitost in nežnost kože, ne zapletamo zgodbe in sledimo načelu preprostosti.

Podpiramo minimalističen pristop.

Zato imajo izdelki Nelipot več namenov uporabe in ne določamo vnaprej, komu so namenjeni. Pogled na minimalistično kopalnico z manj izdelki,
ki si jih lahko delimo s partnerjem in otroci, je lahko pomirjujoč kot sprehod v naravi.

Sledimo trajnostnemu pristopu

in ga postavljamo za temelj kozmetike Nelipot. Naša embalaža iz stekla in aluminija je ustvarjena za ponovno uporabo, bioplastika pa zaradi možnosti biorazgradnje manj obremenjuje okolje.

Verjamemo, da smo z naravnimi sestavinami
v kozmetiki kos mestnemu vrvežu vsakdana.

Zato Nelipot ustvarjamo v ravnotežjumed naravo in urbanim okoljem.
Navdih iz narave in učinkovitost njenih sestavinpreslikamo v kakovostne in zanesljive izdelke.

Nelipot. Tvoj čar izvira iz narave.”

NELIPOT ZGODBA

Nelipot - ročno narejena kozmetikaVse skupaj se je začelo kot nedolžno igranje z lonci v naši mali kuhnjici. Ob spoznanju, da smo zamešali res dobro in delujočo kremo, smo se odločili, da jo predstavimo širšemu krogu ljudi. Po nekaj mesecih raziskovanja administrativnega dela tovrstnega koraka smo se odločili za registracijo lastne blagovne znamke ročno izdelane naravne kozmetike Nelipot.


Nelipot ali Ne pot je beseda, ki pomeni nekoga, ki se sprehaja bosonog.
Nam se je zdelo prikupno, saj smo se v trenutku, ko smo iskala pravo ime, počutili nekako bosonoge na področju izdelave lastnih kozmetičnih proizvodov. Naše vodilo je, da se vse da, če se hoče in je volja, le morda traja kdaj kaj malo dlje in zato se nismo ustrašili manjših ovir na poti.

Tako je Nelipot decembra 2014 zakorakala na slovenski trg.

Izhajamo iz lastnih potreb in odkritij.
Tako se vsaka ideja rodi nekje med kuhinjo in kopalnico, morda kdaj tudi spalnico. Potem se začnemo o tem pogovarjati, razvijati, prebirati literaturo in nato preizkušati. Vse preizkušamo nekaj mesecev najprej na sebi, da spoznamo odziv kože, se mu prilagajamo in ko smo skoraj čisto zadovoljni, pričnemo s pisanjem formulacije in administrativnim delom vsakega izdelka.

Želja je ponuditi izdelke, ki bodo prav takšni kot so bili v časih naših babic in dedkov, ko smo še poslušali naravo in vedeli, da nam da večino stvari lahko kar ona sama. Iz spoštovanja do narave in nas samih. Želimo pa tudi, da ko se srečate z Nelipot in jo odprete, spoznate, da smo jo naredil in zavil prav za Vas.

 


NELIPOT LOGO

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.