Opis
Prestižna temna čokolada z medom izdelana po lastni recepturi iz samo 3 povsem naravnih sestavin:
kakavovega masla, zelo temnega aromatičnega kakava in medu, kar ji daje posebej bogat in aromatičen kakavov okus ter mehko teksturo.
Čokolada z medom je ponos znamke Medaš in premium izdelek. Čeprav je narejena iz samo treh sestavin je glede na zahtevno tehnologijo izdelave ena redkih tovrstnih čokolad nasploh.
Ročno narejeno v Sloveniji.
Medaš nudi 5 vrst čokoladnih tablic iz temne čokolade z malo ali nič kristalnega sladkorja.
Trenutno izdelujejo:
- temna aromatična čokolada bogatega okusa z 58 % deležem kakava,
- temna čokolada s celimi lešniki in 60 % kakava,
- temna čokolada s 60 % kakava in kar 40 % mletih praženih lešnikov, kar ji daje zelo aromatičen lešnikov okus,
- Apičoko je temna čokolada s cvetnim prahom in propolisom, namenjena ljubiteljem čebeljih pridelkov,
- prestižna temna čokolada z medom. Slednja je izdelana po lastni recepturi iz samo 3 povsem naravnih sestavin: kakavovega masla, zelo temnega aromatičnega kakava in medu, kar ji daje posebej bogat, aromatičen kakavov okus.
“Kakav že stoletja velja za hrano bogov in ravno tako je čokolada sladica z več pozitivnimi učinki, če le ne vsebuje preveč sladkorja ter dodatkov in ravno tega načela smo se držali že od prvih testnih izdelav čokolade.”
-Andrej Škorja
Ocene
Zaenkrat še ni nobenih ocen.