Pozdravljeni,
moje ime je Andreja Trkman in od leta 2007 ustvarjam pod blagovno znamko ANDREJA TRKMAN ATELIER.

Znanje s področja keramike in kiparjenja sem med drugim pridobila na Šoli uporabnih umetnosti Famul Stuart. Na X. Ex-temporu keramike v Piranu sem prejela nagrado za najbolj izvirno delo.

Pod blagovno znamko ANDREJA TRKMAN ATELIER najdete zelo raznolike ročno narejene izdelke. Izdelujem modni nakit, cvetlične lonce in vaze, skodelice ter druge raznovrstne izdelke uporabne keramike. Prepoznavna sem predvsem po barvitosti in raznolikosti keramičnih gumbov, namenjeni oblačilom ter borškah v obliki gumbov.

Med mojim modnim nakitom najdete veliko različnih stilov in barv ogrlic, ovratnic, uhanov, zapestnic, brošk, lasnic in gumbov.

Druga moja strast je ustvarjanje uporabnih in okrasnih dodatkov za dom. Tako se med mojim delom najdejo namizne svetilke, stenske ure, vaze, posode, svečniki, izparilniki in drugi dodatki za dom in prostor.

Moj navdih izvira iz narave, geometrije, arhitekture in tradicije.
Rada uporabljam barve in se po navadi prepustim keramičnemu materialu in tehnikam, da me vodijo. Ideje za ustvarjanje prihajajo ves čas, kadar sem v naravi, v studiu ali kjer koli drugje.

Aktualna dela, kolikor čas dopušča, redno objavljam na svojem Facebook profilu @AndrejaTrkmanAtelier in Instagram profilu @ andreja.trkman.ceramics.

Za vprašanja ali izdelke po naročilu mi lahko pišete na trkmanandreja@gmail.com.

Upam, da vam bo moje delo všeč in da boste v njem uživali.

Filter

Cenovni razpon:

Prikaži:
Razvrsti po:

Iskanje

Blagovne znamke

Ponastavi vse filtre