Prelest – unikatni nakit in modni izdelki

Kako lahko sama obarvaš dan, ko ti jutro postreže s sivino? Preprosto! Nadeni nakit v tebi ljubi barvi in dan se bo odvil v pisanih odtenkih.

Ustvarjam že vse svoje življenje, predvsem zase, družino in prijatelje. Pred petimi leti sem se odločila, da svoje izdelke predstavim in ponudim tudi drugim.  Tako kot je pisano življenje, je pisana tudi ponudba nakita linije Prelest, ki je zadnja leta moj navdih.

V njej najdete: prstane, verižice, uhane, zapestnice… Pri oblikovanju zmeraj iščem nekaj novega, nekoliko nevsakdanjega, zato rada izbiram med različnimi materiali in tehnikami. Trenutno kolekcijo nakita zaokrožajo verižice in zapestnice iz ročno izdelanih kroglic iz papirja v kombinaciji z obeski iz poldragih kamnov in nakit narejen v tehniki vezenja z majhnimi perlicami.


Linijo izdelkov Prelest dopolnjujejo volneni pleteni in kvačkani izdelki za odrasle in otroke: šali, kape, jope, rokavice…, ki so nepogrešljivi v mrzlih zimskih dneh. Pisan pončo bo dobrodošla popestritev  garderobe, v lahkotni tuniki iz bombažne ali viskozne preje pa poleti zagotovo ne bo vroče.

Izdelke povezuje unikaten design, igrivost barv in materiali, ki jih zlahka nosite in kombinirate ob posebnih ali čisto vsakdanjih priložnostih, prav tako pa se lahko prilagodijo vašim željam in potrebam.


Tretji sklop linije Prelest predstavljajo likovna dela. Z obiskom likovne šole Artdidakta sem namreč vstopila v čudoviti svet  likovne umetnosti, ne zgolj kot občudovalka umetnin, ampak tudi kot amaterska ustvarjalka. Od takrat z veseljem slikam, moja dela pa so bila razstavljena na več skupinskih razstavah likovne šole tako doma, kot tudi v tujini. Z razglednico v akvarelni tehniki z motivi Maribora lahko razveselite prijatelje ali pa jo doma kot sliko obesite na vam ljubo mesto.


Dan zmeraj postreže s čim novim, nepoznanim, še nepreizkušenim, zato je linija Prelest v nenehnem iskanju, dopolnjevanju, nastajanju in spreminjanju.
Filter

Cenovni razpon:

Prikaži:
Razvrsti po:

Iskanje

Blagovne znamke

Ponastavi vse filtre