Vrtne označbe


Vrtne označbe iz keramike za označevanje vrtov, cvetličnih gredic in cvetličnih lončkov.

Variacije: bazilika, majaron, meta, pehtran, peteršilj, rožmarin, timijan, napis po naročilu

5,00

Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Vrtne označbe iz keramike primerne za označevanje cvetličnih gredic in cvetličnih lončkov.

Velikost:

  • višina: 12 cm – 14 cm,
  • širina: 2 cm,

Variacije: bazilika, majaron, meta, pehtran, peteršilj, rožmarin, timijan, napis po naročilu


UNIKATNA KERAMIKA

  • narejeno za razvajanje vseh čutov
  • okolju prijazno
  • pralno v pomivalnem stroju

Izvirne in unikatne vrtne označbe, primerne za uporabo v vrtnarjenju – za označevanje vrtov, cvetličnih gredic in cvetličnih lončkov. Ročno izdelane iz visokokakovostne gline in dvakrat pečene na 1220 stopinj.

Vaš zeleni kotiček bo z uporabo teh označb zagotovo bolj zabaven in poučen, tudi za tiste, ki se v njem ne znajdejo najbolje. Osnovna  naravno sivkasta barva gline in čudovite črke, temno glazirane – označbe so tako prava paša za oči.

Edinstvene vrtne označbe v vseh pogledih – ne jih moremo popolnoma ponoviti, vsak izdelek je nekoliko drugačen, z vsemi očarljivimi pomanjkljivostmi, pozitivnimi sledmi našega razpoloženja, topline in moči prijema. Verjamemo, da bi tega darila bil vesel vsak ljubitelj rastlin.

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Dodatne informacije

Dimenzije9 cm
Napis

bazilika, majaron, meta, pehtran, peteršilj, rožmarin, timijan, napis po naročilu

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.

Morda vam bo prav tako všeč…