Didaktični pripomoček spomin


Komplet je sestavljen iz 8 parov spominskih kart. Med motivi najdemo čebelo, metulja, sovo, polža, dve različni cvetlici, deteljico in pikapolonico. Primeren za otroke stare 1+ let.

Velikost:

  • spominske kartice: 6 x 6 cm
  • bombažna vrečka: 21 x 16 cm.

 

20,00

5 na zalogi (se lahko naroči)

Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Didaktični pripomoček spomin je popoln unikaten izobraževalno didaktičen artikel za vašega malčka – z motivi živali in rastlin, popolnoma ročno izdelana po najvišjih standardih.

Komplet didaktični pripomoček spomin je sestavljen iz 16 spominskih kart (8 parov), med motivi pa najdemo čebelo, metulja, sovo, polža, dve različni cvetlici, deteljico in pikapolonico.

Spominske karte so izdelane iz filca, shranjevalna vrečka z motivom male kraljične in njenega gradu pa iz 100% bombažne tkanine.

Velikost:

  • spominske kartice: 6 x 6 cm
  • bombažna vrečka: 21 x 16 cm.

Priporočamo uporabo v prisotnosti staršev.

Navodila za uporabo: spominske karte obrnite z motivom navzdol. Malček bo nato med pisanimi in zanimivimi liki iskal pare. Verjamemo pa tudi, da ga bo igra popeljala v namišljeni svet, kjer je vse mogoče. Za otroka bo zanimiva tudi naloga, da pospravi vse spominske karte v shranjevalno vrečko.

Izdelek ne vsebuje majhnih delcev, ki bi lahko škodovali vašemu otroku. Priporočena starost otroka je 1 leto +, verjamemo pa, da bo zanimiva tudi za starejše otroke in starše. Poleg koristne izobraževalne vrednosti želimo poudariti tudi dejstvo, da boste imeli tudi nekaj več prostega časa, ko bo vaš otrok užival v raziskovanju tega mehkega didaktičnega pripomočka, saj bodo kartice otroka presenetile s svojo mehkobo in živahnimi barvami.

 

 

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.