LUXURIA V16


2v1 vaza in skleda

Izdelana za osebe, ki obožujejo naravne čiste linije, umetnost in les.


Opomba:
Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 30 dni.


67,10

1 na zalogi (se lahko naroči)

TheSign - Logo črni k

Opis

TheSign - Logo beliLuxuria V16 je 2v1. Vaza in skleda, ki je le ena od kosov iz kolekcije LUXURIA.

LUXURIA V16, primerna kot ujemajoči partner za luči ali posamezni kos. Različno veliki leseni krogi so ročno sestavljeni. Vendar ima ta vaza skrivnost. Pod njo je skrita skleda, kamor lahko spravite vse svoje sladkarije in ostale drobnarije. Uporabite jo torej lahko kot celoto ali samostojen kos, karkoli vam bolje ustreza.


Zapeljive oblike, ki burijo domišljijo. Elegantne in misteriozne v sebi skrivajo toplino. Zaradi posebne lesene strukture svetlobi dajejo toploto odprtega ognjišča. Primerne kot dodatni vir svetlobe… sploh tam, kjer je počutje in vzdušje še posebno pomembno… Ob mrzlih deževnih dneh vas bo grela ob branju knjige, v vročih poletnih nočeh bo ustvarila ravno pravšnjo osvetljenost za primerno romantično atmosfero. Uživajte…


Kolekcijo Luxuria sestavljajo vaza in stropne luči.

Vaza: LUXURIA V16
Luči: LUXURIA L12, LUXURIA L26, LUXURIA L50


Kolekcija: LUXURIA
Model izdelka: Luxuria V16
Tip izdelka: 2v1 vaza in skleda
Material: les – topol
Barva: rjava/ bež oziroma naravni les (odvisno od zornega kota)
Mere: 16 x 16 x 31 cm
Embalaža: Vaza je sestavljena do končne oblike ter shranjena v škatli ustrezne velikosti, primerni za prevoz.


Navodilo za nego:

– Operite s toplo milnico. Samo za ročno pranje, ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
– Če želite obdržati vazo v najboljšem možnem stanju vam priporočamo mazanje z oljem vsakih šest mesecev, bolj pogosto pa, če jo uporabljate redno.

Brand

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Teža0,045 kg
Dimenzije9 × 4 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.