LUXURIA L26


Za ambientalno osvetlitev.

Izdelana za osebe, ki obožujejo naravne čiste linije, umetnost in les.


Opomba:
Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je do 6 tednov.


744,20

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

TheSign - Logo črni k

Opis

TheSign - Logo beliLuxuria L26  je le ena od kosov iz kolekcije LUXURIA.

Luxuria L26 vas bo zapeljala s svojo ženstvenostjo. Primerna je kot dekor vsakega prostora, saj oddaja toplo ambientno svetlobo. Sestavljajo jo različno veliki krogi, ki skupaj oblikujejo monolitno leseno skulpturo.


Zapeljive oblike, ki burijo domišljijo. Elegantne in misteriozne v sebi skrivajo toplino. Zaradi posebne lesene strukture svetlobi dajejo toploto odprtega ognjišča. Primerne kot dodatni vir svetlobe… sploh tam, kjer je počutje in vzdušje še posebno pomembno… Ob mrzlih deževnih dneh vas bo grela ob branju knjige, v vročih poletnih nočeh bo ustvarila ravno pravšnjo osvetljenost za primerno romantično atmosfero. Uživajte…


Kolekcijo Luxuria sestavljajo vaza in stropne luči.

Vaza: LUXURIA V16
Luči: LUXURIA L12, LUXURIA L26, LUXURIA L50


Kolekcija: LUXURIA
Model izdelka: Luxuria L12
Tip izdelka: luč
Material: les – topol
Barva: rjava / naravni les
Mere: 26 x 26 x 105 cm
Kabli: Vključen je tekstilni električni kabel črne barve dolžine 200 cm. Po dogovoru je možna tudi drugačna izbira materiala in dolžine.
Grlo: E27, vključeno je plastično grlo črne barve. Grlo je skrito v samo svetilo in je na zunaj nevidno. Po dogovoru je možna tudi drugačna izbira materiala.
Žarnica: E27,uporabne so vse vrste in jakosti žarnic, priporočamo pa led žarnice z močjo, ki jo potrebujete.
Embalaža: Luč je sestavljena do končne oblike in shranjena v škatli ustrezne velikosti, primerni za prevoz.


Navodilo za nego:

– Operite s toplo milnico. Samo za ročno pranje, ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.
– Če želite obdržati svetilo v najboljšem možnem stanju vam priporočamo mazanje z oljem vsakih šest mesecev, bolj pogosto pa, če jo uporabljate redno.

Brand

ThéSIGN

TheSign - Logo črni
NAŠA FILOZOFIJA
Dom je naše zatočišče, kraj, kjer preživimo večino časa, naše primarno okolje, naša osnovna življenjska celica. Je prostor za varen umik, druženje, delo in počitek. Vse je v enem. Zato ga je treba negovati, okrasiti, osvetliti in ljubiti. Ustvarimo si prijetno okolje, v katerem se počutimo dobro in ki ustreza našim vsakodnevnim potrebam - dom, ki nas bo odražal. Z linijo izdelkov za dom želimo poustvariti vse našteto. Preproste, estetske črte tvorijo enoten prostor, ga definirajo in mu dajo značilen pečat. V vaš dom želimo vnesti svetlobo, barvo in eleganco s pridihom topline in domačnosti. Zelo se zavedamo narave in okolja, v katerem živimo. Kljub temu je narava naš glavni vir navdiha. Z njim želimo sobivati, ga negovati in na novo ustvarjati. Uporabljamo samo naravne materiale, barvamo z barvami, ki jih lahko najdemo v naravi in ​​vedno iščemo načine, kako jo ljubiti, ji pomagati in jo zaščititi.
KAJ POČNEMO?
Natančnost in kvaliteto visokotehnoloških strojev združujemo z enkratnostjo in lepoto ročnega dela. Na videz nasprotujoči delovni procesi sestavljajo celovit izdelek za dom. Izdelki imajo prepoznaven slog. Narejeni so iz lokalnih materialov. V prostor vnesejo dekorativno vrednost, hkrati pa dobro opravljajo svojo funkcionalno nalogo.
KDO SMO?
Smo visoko tehnološko podjetje, ki že dlje časa spremlja najnovejše trende v tehnologiji. Po več kot 20 letih uspešnega delovanja na področju laserskih tehnologij smo se odločili za nov korak in ustvarili lasten dizajn za linijo izdelkov, v kateri svoje tehnično znanje in izkušnje združujemo z novimi oblikovalskimi pristopi in tako ustvarimo vrhunske izdelki za dom.
TheBijoux - Logo beliTheSign - Logo beli 
TheSign - Logo črni k

Dodatne informacije

Dimenzije26 × 26 × 105 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.