Tiha knjiga


Tiha knjiga je ukaten in poučen pripomoček za otroke, ki vsebuje naslovno stran in 8 aktivnih strani z različnimi nalogami, ugankami in vajami. Primerna za otroke stare 3 leta +.

Priporočamo uporabo v prisotnosti staršev.

 

80,00

4 na zalogi (se lahko naroči)

Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Tiha knjiga je unikaten in poučen pripomoček za otroke.

Tiha knjiga, ročno izdelana iz mehke 100% bombažne tkanine in filca, primerna za otroka starosti 3+ let. Z njo otroci pridobivajo znanje in razvijajo fino motoriko, doživljajo različne predstave, trenirajo natančnost oprijema, logiko in še veliko več. Knjiga je natančno in umetniško sešita po najvišjih standardih.

Poleg koristne vrednosti te knjige želimo poudariti dejstvo, da boste imeli tudi več prostega časa, ko bo vaš otrok užival v raziskovanju tega mehkega didaktičnega pripomočka. Knjiga bo otroke presenetila s svojo mehkobo, živahnimi barvami, premikajočimi se delci in nalogami, s katerimi se bodo srečali morda prvič v življenju.


Knjiga vsebuje naslovno stran + 8 aktivnih strani:

  1. stran: igranje s premikajočimi se ušesi in rožo na glavi samoroga
  2. stran: deklica leže v posteljo ali se prebudi, nastavitev noči ali dneva v oknu
  3. stran: deklico se lahko preoblači z oblačili iz omare
  4. +5. stran: uganke v sadnih oblikah, pripomočki za čiščenje zob povodnega konja, ki lahko široko odpre usta in premika roke
  5. stran: vaje za zapiranje zadrg in zavezovanje vezalke na snemljivem čevlju
  6. stran: vaje za različne zapiralne tehnike, učenje barv, štetje
  7. stran: snemljive cvetne glave, oblak z dežjem, sonce; v travi se skriva polžek, ki se lahko premika na vrvici
  8. stran: labirint z drobnimi barvnimi gumbi, katere je potrebno premikati do ribic v kotih.

Velikost: 25 x 18 cm.

Priporočamo uporabo v prisotnosti staršev.

 

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.