VILINSKI SIMBOL AMULET OUM ŠA-IN


ENERGIJA

Pomaga vzpostaviti najboljše možno energijsko ravnovesje v snovnem, čustvenem in miselnem telesu, hkrati pa dviguje in obnavlja raven naše osebne energije.


14,90

1 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

vilinski simbol logo za izdelke

VILINSKI SIMBOL AMULET OUM ŠA-IN – ENERGIJA

Vilinski simbol amulet Oum Ša-In nam dvigne vibracijo energije, ter slabo in negativno energijo prečisti in pretvori v nam koristno.

Pomaga vzpostaviti najboljše možno energijsko ravnovesje v snovnem, čustvenem in miselnem telesu, hkrati pa dviguje in obnavlja raven naše osebne energije.

Napolni prostor z vibracijo čiste energije in posledično se dvigne tudi raven energije vseh v prostoru. Ne le, da Oum Sha-In dvigne vibracijo energije, pač tudi slabo in negativno energijo prečisti in pretvori v nam koristno, zaradi česar je zelo primeren tudi za energijsko čiščenje prostorov.


Splošno o Vilinskih simbolih

Vilinski simboli so odlično spiritualno orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Zaščitili vas bodo in vas opogumili, da kreirate ideje, ki vam bodo pomagale, da boste delali korake s katerimi boste nadzorovali vašo usodo.

Amuleti so ploščice iz bakra, ki imajo na prednji strani simbol, na zadnji strani pa njegovo mantro ki delovanje simbola še poveča. Priporočljivo je, da se ga čimvečkrat dotaknete in vanj usmerite svoje misli.


Brand

VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.
Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji. So avtorsko zaščiteno delo. Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo.Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo.
VILINSKI SIMBOLI

Dodatne informacije

Teža0.0116 kg
Dimenzije3.4 × 3 × 0.3 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.