Toaletna torbica roza


Toaletna torbica v roza barvi je popolnoma ročno izdelana torbica iz umetnega usnja in v celoti podložena z barvno usklajeno bombažno tkanino.

Velikost:

  • širina: cca 21 cm,
  • globina: cca 9 cm,
  • višina: do 12 cm

17,00

5 na zalogi (se lahko naroči)

Center Kontura logo mali

Opis

CenterKontura

Toaletna torbica iz umetnega usnja je z veliko ljubezni in truda izdelani posebej za vas! 

Toaletna torbica je popolnoma ročno izdelana torbica iz umetnega usnja, ki ji omogoča stabilno strukturo. Krasi jo modna pastelna zunanjost, notranjost pa je v celoti podložena z barvno usklajeno bombažno tkanino. Priporoča se čiščenje z mokro krpo.

Torbica je poleg svojega osnovnega namena primerna tudi za priročno shranjevanje drugih nepogrešljivih drobnih stvari, ki jih večkrat potrebujete pri roki. Izvirno in domiselno darilo za vsako žensko.


Velikost:

  • širina: cca 21 cm,
  • globina: cca 9 cm,
  • višina: do 12 cm

Variacije barv: roza, rumena, modra

Material: umetno usnje, bombaž

 

Brand

CenterKontura

Centerkontura na slovenskem trgu deluje že od leta 1996. Ves čas izvajamo in razvijamo različne storitve in izdelujemo unikatne izdelke, vse v funkciji usposabljanja in zaposlovanja invalidov, oseb s posebnimi potrebami in drugih ranljivih skupin.Preko spletne trgovine prodajamo različne izdelke drobne galanterije pripravljene v zaposlitveni delavnici in sicer iz gline, usnja in tekstila. Nekateri izdelki so primerni za darila, večina pa ima praktično uporabno vrednost. Izdelki nastajajo s delom najtežjih invalidov.Dejavnosti družbe se odvijajo na več lokacijah v Ljubljani, Domžalah in Kranju. Več informacij o podjetju najdete na povezavi https://www.centerkontura.si.
Center Kontura logo mali

Dodatne informacije

Dimenzije21 × 9 × 12 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.