Smrekovo mazilo THINSKA SMOLCA


Naravno smrekovo mazilo Thinska smolca neguje in pomirja razdraženo kožo.

Ima prijeten vonj po smoli.


5,00

19 na zalogi (se lahko naroči)

Logo La Nicolette naravna kozmetika

Opis

Logo La Nicolette naravna kozmetika

Smrekovo mazilo Thinska smolca je naravno in ročno izdelano smrekovo mazilo.

Thinska smolca ali smrekovo mazilo je že dolgo poznano v ljudski medicini. Naši predniki so ga uporabljali pri hitrejšem celjenju odrgnin in ran, pri bolečinah v mišicah in sklepih, pri blaženju simptomov prehlada pa tudi pri glivicah na nohtih in pri pikih žuželk. Za vse to ga s pridom uporabljamo še danes. Mazilo tudi neguje in pomirja razdraženo kožo, po nanosu pa je koža napeta in gladka. Mazilo ne vsebuje barvil, konzervansov in dišav ter ni testirano na živalih.


Smrekovo mazilo Thinska smolca vsebuje :

  • smrekovo smolo
  • hladno stiskano deviško oljčno olje
  • čebelji vosek.

Vsebnost: 100 ml

Sestavine (INCI): Olea Europea Fruit Oil, Picea Abies Extract, Cera Alba.


Navodila za uporabo:

Mazilo v tankem sloju nanesemo na kožo večkrat dnevno. Priporočljivo je, da mesto pred nanosom umijete s toplo vodo. Po potrebi lahko mesto nanosa prekrijete z bombažno krpo ali gazo ter povijete s povojem.

Priporočilo: 

Kljub naravnim sestavinam ste lahko preobčutljivi na katero izmed sestavin. Priporočamo, da predhodno opravite test: nanesite mazilo na manjši del kože in počakajte 24 ur, če se pojavi alergijska reakcija.


Natural cosmetics_La Nicolette

Brand

La Nicolette naravna kozmetika

Logo La Nicolette naravna kozmetika
"Narava nam daje najlepše in najboljše. Naučimo se to zopet videti in ji prisluhniti."

Zgodba o La Nicolette se je začela pred leti, ko sem začela z izdelovanjem naravnih trdih mil. Sprva malo s strahom, potem pa z vse večjim veseljem sem preizkušala nove recepture. Nova znanja in vedenja, uporaba naravnih sestavin ter na koncu spoznanje, da mila res pomagajo, da moja koža ni več suha in groba, me je pripeljalo do tega, da sem mila ponudila širšemu krogu ljudi.Milom so se kmalu pridružili drugi, skrbno pripravljeni in preizkušeni izdelki, ki so prav tako iz naravnih sestavin. Vsi izdelki La Nicolette blagodejno delujejo in nežno delujejo na našo kožo.Vsi izdelki so narejeni in pakirani ročno. Izdelani so v majhnih serijah iz preverjenih certificiranih sestavin, brez dodanih kemikalij in penilcev. Kozmetika ni testirana na živalih.

La Nicolette naravna kozmetika, Nika Droljc s.p., Pirševo 4, 1219 Laze v Tuhinju. Natural cosmetics_La Nicolette

Logo La Nicolette naravna kozmetika

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.