show
Akcija

Zaščitna pralna maska


Zaščitna pralna maska Prelest je ročno delo in namenjena osebni zaščiti. Sestavljena je iz dveh slojev 100 % bombaža in elastike za lažjo namestitev.

Maska je obojestransko nosljiva.


Maska ni medicinski pripomoček in služi zgolj osebni zaščiti.


9,00 7,00

1 na zalogi

Opis

2-slojna zaščitna pralna maska Prelest je sestavljena iz dveh slojev 100 % bombaža in elastike za lažjo namestitev.

Maska je namenjena osebni zaščiti pred kapljično prenosljivimi boleznimi.

Priporočljivo vzdrževanje: pranje do 40°C* in likanje s paro.


*Pri pranju na višji temperatutri lahko pride do krčenja materiala.


Maska ni medicinski pripomoček in služi zgolj osebni zaščiti.

Blagovna znamka

Prelest

Prelest – unikatni nakit
 

Kako lahko sama obarvaš dan, ko ti jutro postreže s sivino? Preprosto! Nadeni nakit v tebi ljubi barvi in dan se bo odvil v pisanih odtenkih.

 
 

Tako kot je pisano življenje, je pisana tudi ponudba nakita linije Prelest. V njej najdete: prstane, verižice, uhane, zapestnice… izdelane z različnimi tehnikami in materiali.

Trenutno kolekcijo nakita zaokrožajo verižice in zapestnice iz ročno izdelanih kroglic iz papirja v kombinaciji z obeski iz poldragih kamnov in nakit narejen v tehniki vezenja z majhnimi perlicami.

 
 

Linijo izdelkov Prelest dopolnjujejo volneni pleteni in kvačkani izdelki za odrasle in otroke: šali, kape, jope, rokavice…, ki so nepogrešljivi v mrzlih zimskih dneh, pisan pončo pa bo dobrodošla popestritev vaše garderobe.

Izdelke povezuje unikaten design, igrivost barv in materiali, ki jih zlahka nosite in kombinirate ob posebnih ali čisto vsakdanjih priložnostih, prav tako pa se lahko prilagodijo vašim željam in potrebam.

 
Dan zmeraj postreže s čim novim, nepoznanim, še nepreizkušenim, zato je linija Prelest v nenehnem iskanju, dopolnjevanju, nastajanju in spreminjanju.
     

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.