Akcija

Zaščitna pralna maska


  Zaščitna pralna maska – črna z belimi vzorci.

Sestavljena je iz dveh slojev 100 % bombaža in elastike za lažjo namestitev.


Maska ni medicinski pripomoček in služi zgolj osebni zaščiti.


9,00 7,00

1 na zalogi

Opis

PRELEST LOGO  Zaščitna pralna maska – črna z belimi vzorci.


2-slojna zaščitna pralna maska #1 blagovne znamke Prelest je sestavljena iz dveh slojev 100 % bombaža in elastike za lažjo namestitev.

Maska je namenjena osebni zaščiti pred kapljično prenosljivimi boleznimi.

Priporočljivo vzdrževanje: pranje do 40°C in likanje s paro.


Maska ni medicinski pripomoček in služi zgolj osebni zaščiti.

Blagovna znamka

Prelest

Prelest – unikatni nakit in modni izdelki

Kako lahko sama obarvaš dan, ko ti jutro postreže s sivino? Preprosto! Nadeni nakit v tebi ljubi barvi in dan se bo odvil v pisanih odtenkih.

Ustvarjam že vse svoje življenje, predvsem zase, družino in prijatelje. Pred petimi leti sem se odločila, da svoje izdelke predstavim in ponudim tudi drugim.  Tako kot je pisano življenje, je pisana tudi ponudba nakita linije Prelest, ki je zadnja leta moj navdih.

V njej najdete: prstane, verižice, uhane, zapestnice… Pri oblikovanju zmeraj iščem nekaj novega, nekoliko nevsakdanjega, zato rada izbiram med različnimi materiali in tehnikami. Trenutno kolekcijo nakita zaokrožajo verižice in zapestnice iz ročno izdelanih kroglic iz papirja v kombinaciji z obeski iz poldragih kamnov in nakit narejen v tehniki vezenja z majhnimi perlicami.


Linijo izdelkov Prelest dopolnjujejo volneni pleteni in kvačkani izdelki za odrasle in otroke: šali, kape, jope, rokavice…, ki so nepogrešljivi v mrzlih zimskih dneh. Pisan pončo bo dobrodošla popestritev  garderobe, v lahkotni tuniki iz bombažne ali viskozne preje pa poleti zagotovo ne bo vroče.

Izdelke povezuje unikaten design, igrivost barv in materiali, ki jih zlahka nosite in kombinirate ob posebnih ali čisto vsakdanjih priložnostih, prav tako pa se lahko prilagodijo vašim željam in potrebam.


Tretji sklop linije Prelest predstavljajo likovna dela. Z obiskom likovne šole Artdidakta sem namreč vstopila v čudoviti svet  likovne umetnosti, ne zgolj kot občudovalka umetnin, ampak tudi kot amaterska ustvarjalka. Od takrat z veseljem slikam, moja dela pa so bila razstavljena na več skupinskih razstavah likovne šole tako doma, kot tudi v tujini. Z razglednico v akvarelni tehniki z motivi Maribora lahko razveselite prijatelje ali pa jo doma kot sliko obesite na vam ljubo mesto.


Dan zmeraj postreže s čim novim, nepoznanim, še nepreizkušenim, zato je linija Prelest v nenehnem iskanju, dopolnjevanju, nastajanju in spreminjanju.
PRELEST LOGO

Dodatne informacije

POSEBNA PONUDBA:

Nudimo dva seta ob nakupu katerih lahko prihranite:

– Set 3x maska (ob nakupu treh mask je cena 20€)
– Set 5x maska (ob nakupu petih mask je cena 30€)

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.