VILINSKI SIMBOL AMULET AMAR NAT


LJUBEZEN

Vilinski simbol amulet Amar Nat – ljubezen je zasnovan tako, da v naše življenje privabi čim več ljubezni in nas popolnoma prežame z njeno božansko vibracijo.


14,90

3 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

vilinski simbol logo za izdelke

VILINSKI SIMBOL AMULET AMAR NAT – LJUBEZEN

Vilinski simbol amulet Amar Nat je zasnovan tako, da v naše življenje privabi čim več ljubezni in nas popolnoma prežame z njeno božansko vibracijo.

Ljubezen našemu bivanju v fizični reinkarnaciji podeli nov smisel in pravo vrednost. Preobraža nas in plemeniti, saj zna iz nas potegniti tisto najboljše in nas ponovno poveže z našim najglobljim bistvom, ki ponovno zacveti in zažari.

Napolni prostor z mehko, nežno vibracijo ljubezni. Uporabimo ga, ko želimo pričarati romantično vzdušje, prijeten družinski večer, omiliti napete odnose ali ponovno obuditi ljubezen do samega sebe in zavedanje, da smo dovolj.  Vibracijo ljubeznijo imajo zelo radi tudi otroci in hišni ljubljenčki. Nepogrešljiv je pri meditacijah na temo vseh vrst ljubezni, sprejemanja in odpuščanja.

Amar Nat pomaga presežti težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti in zaradi katerih ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se kot posledica izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi. Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Ljubezen do denarja bistveno vpliva na stanje vašega računa in debelino denarnice, ljubezen do družine, pa do harmoničnega doma.


Splošno o Vilinskih simbolih

Vilinski simboli so odlično spiritualno orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Zaščitili vas bodo in vas opogumili, da kreirate ideje, ki vam bodo pomagale, da boste delali korake s katerimi boste nadzorovali vašo usodo.

Amuleti so ploščice iz bakra, ki imajo na prednji strani simbol, na zadnji strani pa njegovo mantro ki delovanje simbola še poveča. Priporočljivo je, da se ga čimvečkrat dotaknete in vanj usmerite svoje misli.


Brand

VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.
Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji. So avtorsko zaščiteno delo. Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo.Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo.
VILINSKI SIMBOLI

Dodatne informacije

Teža0.0116 kg
Dimenzije3.4 × 3 × 0.3 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.