VILINSKI SIMBOL AMULET ŠIR TRIN


ZMANJŠEVANJE

Amulet Šir Trin pomaga zmanjšati in razbliniti tisto, kar nam ni všeč, kar nas moti, nam škoduje ali kako drugače ovira naš duhovni razvoj ali osebnostno rast.
Z njim dosežemo, da se težave, bolečine in neprijetnosti začnejo zmanjševati, dokler dokončno ne izginejo.


 

14,90

1 na zalogi (se lahko naroči)

Primerjaj

Opis

vilinski simbol logo za izdelke

VILINSKI SIMBOL AMULET ŠIR TRIN – ZMANJŠEVANJE

Vilinski simbol amulet Šir Trin je namenjen zmanjševanju in izginjanju, z njim pa tudi shujšamo.

Pomaga zmanjšati in razbliniti tisto, kar nam ni všeč, kar nas moti, nam škoduje ali kako drugače ovira naš duhovni razvoj ali osebnostno rast. Z njim dosežemo, da se težave, bolečine in neprijetnosti začnejo zmanjševati, dokler dokončno ne izginejo.


Splošno o Vilinskih simbolih

Vilinski simboli so odlično spiritualno orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Zaščitili vas bodo in vas opogumili, da kreirate ideje, ki vam bodo pomagale, da boste delali korake s katerimi boste nadzorovali vašo usodo.

Amuleti so ploščice iz bakra, ki imajo na prednji strani simbol, na zadnji strani pa njegovo mantro ki delovanje simbola še poveča. Priporočljivo je, da se ga čimvečkrat dotaknete in vanj usmerite svoje misli.


Brand

VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.
Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji. So avtorsko zaščiteno delo. Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo.Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo.
VILINSKI SIMBOLI

Dodatne informacije

Teža0.0116 kg
Dimenzije3.4 × 3 × 0.3 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.