VILINSKI SIMBOL AMULET TARIN ALB


VARNOST IN ZAŠČITA

Okoli vas ustvari energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta.
Povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.


14,90

1 na zalogi (se lahko naroči)

Primerjaj

Opis

vilinski simbol logo za izdelke

VILINSKI SIMBOL AMULET TARIN ALB – VARNOST IN ZAŠČITA

Vilinski simbol amulet Tarin Ale okoli vas ustvari energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta.

Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo. Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo ves čas išče. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo tezko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose.

Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit, tako da v notranjost lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev. Občutek varnosti je ena od osnovnih življenjskih potreb in je temelj za razvoj osebnostne moči. Tarin Alb povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.

Uporabite ga tudi za zaščito sebe in prostorov, nepogrešljiv je v avtu, na motorju, barkah, letalih in na vseh poteh.


Splošno o Vilinskih simbolih

Vilinski simboli so odlično spiritualno orodje za privabljanje ljubečih in podpirajočih energij, talentov in odločitev, ki delujejo v vaše najvišje dobro. Zaščitili vas bodo in vas opogumili, da kreirate ideje, ki vam bodo pomagale, da boste delali korake s katerimi boste nadzorovali vašo usodo.

Amuleti so ploščice iz bakra, ki imajo na prednji strani simbol, na zadnji strani pa njegovo mantro ki delovanje simbola še poveča. Priporočljivo je, da se ga čimvečkrat dotaknete in vanj usmerite svoje misli.


Brand

VILINSKI SIMBOLI

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.
Obstaja jih preko 200, vsak od njih ima svojo vibracijo, ki je enaka vibraciji vrednote, ki jo želite imeti v vašem življenju. Skozi meditacijo in posebne tehnike, so ti simboli nastali v svoji materialni zemeljski obliki na izredno močnem energetskem področju, pri nas, v Sloveniji. So avtorsko zaščiteno delo. Vilinski simboli predstavljajo enega od načinov, da za vedno spremenite svoj pogled na svet in tako spremenite svoje življenje na bolje. Namenjeni so vsem tistim, ki razumejo ali želijo razumeti energijo, tistim, ki ničesar ne pustijo naključju, tistim, ki zavestno prevzamejo odgovornost za svoje življenje in aktivno oblikujejo svojo usodo.Vilinski simboli so lahko čudovito darilo saj obdarjeno osebo energijsko podpremo. Lahko jih uporabimo kot opomnike ali “sidra” (vsakdo, ki pozna nevro-jezikovno programiranje, bo natančno vedel, kaj mislimo.
VILINSKI SIMBOLI

Dodatne informacije

Teža0.0116 kg
Dimenzije3.4 × 3 × 0.3 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.