Darilni set naravno milo v leseni škatlici


Je lepo, unikatno, zdravju in okolju prijazno ter uporabno darilo za vsakogar.


Darilni set:

  • Lesena škatlica,
  • 100 g naravnega mila (sivka ali cimet pomaranča).

 

8,00

Logo La Nicolette naravna kozmetika

Opis

Logo La Nicolette naravna kozmetika Darilni set naravno milo v leseni škatlici je na voljo z milom sivka ali milom cimet pomaranča.

Darilni set vsebuje leseno škatljico in 100g naravnega mila in je lahko lepo, unikatno, zdravju in okolju prijazno ter uporabno darilo za vsakogar.


Darilni set sestavlja:

Lesena škatlica

in

Naravno milo SIVKA (100 g)

je primerno za nego občutljive kože. Nežen vonj sivke vas bo umiril in zazibal v miren spanec. Sivka na splošno uravnoveša stanje telesa in duha, zmanjšuje stres, pomaga pri glavobolih in migrenah ter pri prehladnih obolenjih.

Sestavine (INCI):  SODIUM OLIVATE*, SODIUM PALMATE*, SODIUM COCOATE*, GLYCERIN*, SODIUM SUNFLOWERATE*, AQUA*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL*, SODIUM LACTATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*/**, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*/**, GERANIOL***, LIMONENE***, LINALOOL***, CI 77891, CI 77007

* Sestavine naravnega izvora / Ingredients from natural origin (99,0 %)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva / Ingredients from organic agricultural source

*** Komponente naravnih eteričnih olj / Components from natural essential oils

ali

Naravno milo CIMET POMARANČA (100 g)

je priljubljeno zaradi pikantno osvežujoče arome. Mleti cimet poskrbi za nežen piling, ki v kombinaciji z eteričnim oljem cimeta na kožo deluje stimulativno in pomaga proti celulitu. Značilne barve mu poleg cimeta dajeta še kurkuma in mleta sladka paprika. Eterično olje cimeta deluje krepčilno in vrača voljo do življenja, eterično olje sladke pomaranče pa osveži telo in razvedri duha.

Sestavine (INCI): SODIUM OLIVATE*, SODIUM PALMATE*, SODIUM COCOATE*, GLYCERIN*, SODIUM SUNFLOWERATE*, AQUA*, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL*, CINNAMOMUM CASSIA BARK OIL*, SODIUM LACTATE, CAPSICUM ANNUUM FRUIT POWDER*, CINNAMOMUM ZEYLANICUM/CASSIA BARK POWDER*, CURCUMA LONGA ROOT POWDER*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*/**, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*/**, LIMONENE***, EUGENOL***, CINNAMAL***, BENZYL BENZOATE***, LINALOOL***

* Sestavine naravnega izvora / Ingredients from natural origin (99,0 %)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva / Ingredients from organic agricultural source

*** Komponente naravnih eteričnih olj / Components from natural essential oils


Natural cosmetics_La Nicolette


@La Nicolette naravna kozmetika

galerijakreativnih.si_Logo FB_Balgovne znamke_kreativni posamezniki

www logo

Dodatne informacije

VONJ

sivka, cimet pomaranča

Brand

La Nicolette naravna kozmetika

Logo La Nicolette naravna kozmetika
"Narava nam daje najlepše in najboljše. Naučimo se to zopet videti in ji prisluhniti."

Zgodba o La Nicolette se je začela pred leti, ko sem začela z izdelovanjem naravnih trdih mil. Sprva malo s strahom, potem pa z vse večjim veseljem sem preizkušala nove recepture. Nova znanja in vedenja, uporaba naravnih sestavin ter na koncu spoznanje, da mila res pomagajo, da moja koža ni več suha in groba, me je pripeljalo do tega, da sem mila ponudila širšemu krogu ljudi.Milom so se kmalu pridružili drugi, skrbno pripravljeni in preizkušeni izdelki, ki so prav tako iz naravnih sestavin. Vsi izdelki La Nicolette blagodejno delujejo in nežno delujejo na našo kožo.Vsi izdelki so narejeni in pakirani ročno. Izdelani so v majhnih serijah iz preverjenih certificiranih sestavin, brez dodanih kemikalij in penilcev. Kozmetika ni testirana na živalih.

La Nicolette naravna kozmetika, Nika Droljc s.p., Pirševo 4, 1219 Laze v Tuhinju. Natural cosmetics_La Nicolette

Logo La Nicolette naravna kozmetika

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.