TEMNA ČOKOLADA S CELIMI LEŠNIKI


Ročno narejeno v Sloveniji.

Temna čokolada z blago praženimi celimi lešniki in čokolado s 60 % kakavovim deležem predstavlja prestižno klasiko med lešnikovimi čokoladami.


4,50

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

medaš logo

Opis

 

Temna čokolada z blago praženimi celimi lešniki in čokolado s 60 % kakavovim deležem predstavlja prestižno klasiko med lešnikovimi čokoladami.

Ročno narejeno v Sloveniji.


Medaš nudi 5 vrst čokoladnih tablic iz temne čokolade z malo ali nič kristalnega sladkorja.

Trenutno izdelujejo:

  • temna aromatična čokolada bogatega okusa z 58 % deležem kakava,
  • temna čokolada s celimi lešniki in 60 % kakava,
  • temna čokolada s 60 % kakava in kar 40 % mletih praženih lešnikov, kar ji daje zelo aromatičen lešnikov okus,
  • Apičoko je temna čokolada s cvetnim prahom in propolisom, namenjena ljubiteljem čebeljih pridelkov,
  • prestižna temna čokolada z medom. Slednja je izdelana po lastni recepturi iz samo 3 povsem naravnih sestavin: kakavovega masla, zelo temnega aromatičnega kakava in medu, kar ji daje posebej bogat, aromatičen kakavov okus.

 

“Kakav že stoletja velja za hrano bogov in ravno tako je čokolada sladica z več pozitivnimi učinki, če le ne vsebuje preveč sladkorja ter dodatkov in ravno tega načela smo se držali že od prvih testnih izdelav čokolade.”

-Andrej Škorja

 


 

Družinska tradicija od leta 1950 in tehnološko znanje so garancija za kakovostne in inovativne čebelje pridelke in izdelke blagovne znamke Medaš.

Brand

MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja


MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja se nahaja sredi neokrnjene narave v okolici Laškega. Družinska tradicija od leta 1950 in tehnološko znanje so garancija za kakovostne in inovativne čebelje pridelke in izdelke blagovne znamke Medaš.

Poleg medu, cvetnega prahu in sirupov na osnovi medu najdete pri MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja v ponudbi še pet vrst ročno izdelanih čokolad ter naraven lešnikov namaz brez aditivov s kar 60 % vsebnostjo lešnikov.

Lešnikov namaz z medom ali t.i. »domača nutela« je plod večmesečnih testiranj prave recepture, seveda priljubljena kot namaz pri otrocih, njihove mamice pa ga imajo najraje kar »na žlico«.

Kakav že stoletja velja za hrano bogov in ravno tako je čokolada sladica z več pozitivnimi učinki, če le ne vsebuje preveč sladkorja ter dodatkov in ravno tega načela smo se držali že od prvih testnih izdelav čokolade.

Naš ponos sta z medom sladkana domača temna čokolada in odličen lešnikov namaz.


medaš logo

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.