LEŠNIKOV NAMAZ Z MEDOM


Je setavljen iz kar 60 % lešnikov, sladkan izključno z medom, kakava in ščepca soli. Ima izrazit lešnikov in kakavov okus in je priljubljen kot klasičen namaz, v palačinkah, daleč najboljši pa kar “na žlico”. Predstavlja enega premium izdelkov blagovne znamke Medaš.


Lahko trdimo, da gre za zdrav lešnikov namaz z izrazitim lešnikovim in kakavovim okusom.


7,908,90

Počisti
Primerjaj

Opis

Za lešnikov namaz z medom, lahko trdimo, da gre za zdrav lešnikov namaz z izrazitim lešnikovim in kakavovim okusom.


Lešnikov namaz z medom ali t.i. »domača nutela« je plod večmesečnih testiranj prave recepture, seveda priljubljena kot namaz pri otrocih, njihove mamice pa jo imajo najraje iz hladilnika kar »na žlico«. Podobno kot ostali izdelki znamke Medaš je izdelana po lastnem receptu iz naravnih sestavin brez sladkorja in s kar 40 % lešnikov, kar je v primerjavi s podobnimi izdelki tudi nekajkrat več.

Vsebuje samo 4 sestavine:

  • lešnike,
  • med,
  • kakav
  • sol.

Družinska tradicija od leta 1950 in tehnološko znanje so garancija za kakovostne in inovativne čebelje pridelke in izdelke blagovne znamke Medaš.

Brand

MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja


MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja se nahaja sredi neokrnjene narave v okolici Laškega. Družinska tradicija od leta 1950 in tehnološko znanje so garancija za kakovostne in inovativne čebelje pridelke in izdelke blagovne znamke Medaš.

Poleg medu, cvetnega prahu in sirupov na osnovi medu najdete pri MEDAŠ | Medeni butik in čokoladnica Škorja v ponudbi še pet vrst ročno izdelanih čokolad ter naraven lešnikov namaz brez aditivov s kar 60 % vsebnostjo lešnikov.

Lešnikov namaz z medom ali t.i. »domača nutela« je plod večmesečnih testiranj prave recepture, seveda priljubljena kot namaz pri otrocih, njihove mamice pa ga imajo najraje kar »na žlico«.

Kakav že stoletja velja za hrano bogov in ravno tako je čokolada sladica z več pozitivnimi učinki, če le ne vsebuje preveč sladkorja ter dodatkov in ravno tega načela smo se držali že od prvih testnih izdelav čokolade.

Naš ponos sta z medom sladkana domača temna čokolada in odličen lešnikov namaz.


medaš logo

Dodatne informacije

VSEBNOST

220g, 320g

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.